Tre B:n jag längtar efter just nu

Jagblnwh9

Just nu kan jag samla sånt jag längtar efter under bokstaven B. Det har bara slumpat sig så helt enkelt.

Första B:et - Mina barn.

Jag sitter på kontoret och jobbar med det ena och det andra. Får ganska mycket gjort, och är faktiskt ganska peppad på måndag och ny vecka, men vill helst av allt åka och hämta mina barn. Jag älskar ju dem. Dessutom har det varit något ensamt här idag, de andra har varit på inspelning och jag har fått skrota runt själv här. jag brukar egentligen tycka att det är ganska skönt, men just idag hade jag uppskattat sällis. Nåja, jag har klarat mig ganska bra ändå tycker jag.

Jagblnwh4 (1 av 1)

image

Andra B:et - Bebis.

Har man två så fina barn vill man ju bara ha fler, eller hur?! Haha, nämen skämt å sido. Jag längtar såklart efter bebisen i magen, av flera anledningar. Dels vill jag träffa mitt nya barn, vill väl alla med sina bebisar. Och dels vill jag att graviditeten ska va över. Fast jag vill ju inte att bebisen ska komma nu, av två anledningar. Det är kallt och rått och jäkligt, är ju superjobbigt att få barn vid denna tiden på året. Själv är jag ju född 24 januari och har alltid tyckt att det är najs att fylla år tidigt på året. Men fy fasen vad deppigt ändå. Sen vill jag ju inte heller föda barn i vecka 23, det är i tidigaste laget. Men jag längtar ju till maj om vi säger så.

Jagblnwh7 (1 av 1)

B nummer 3 - Min Bil.

Ja vi har beställt en bil till, och jag kallar den för min. Under våren, och förmodligen i typ 20 år till, kommer vi va beroende av två bilar och jag kommer den närmaste tiden köra den nya mest. Det är en röd Golf sportskombi. Kommer bli spännande i början eftersom den är manuell och jag bara kört automat sen jag tog körkort i somras.. hehe.. Men jag vill gärna att den ska va manuell så jag håller det där vid liv ni vet. Jag tänker i vilket fall att jag ska pynta den som fasen! Kanske blir det en rattmuff, vem vet? Dessutom har jag fått ett par riktigt snygga bilhandskar i för tidig present av mina föräldrar, de måste jag ju visa i nästa inlägg.

Något ni också ska få se i nästa inlägg är mitt sätt att hoppa på flättrenden (något sent dessutom, ha hmm.. Typiskt mig). Men det blir sen. Puss så länge!

Jagblnwh1 (1 av 1)

0

2 thoughts on “Tre B:n jag längtar efter just nu

  1. Oj, håller inte alls med om att det är jobbigt att få barn vintertid. Perfekt att mysa inne och slippa “pressen” att träffa massa folk när man har en nyfödd, dom flesta har förståelse för att man är rädd för RS. Jag bar dottern i sjal med en stor jacka runt oss så vi var ute och gick trots -20. Jag får hellre barn vintertid än sommartid 🙂

    1. Låter ju helt klart mysigt 🙂 Jag ser bara framför mig att jag har två galningar som ska till förskolan och så ska man klä på alla inkl bebis och härja iväg i kylan. Sen pressen om att man borde gå ut med bebisen varje dag, inte så kul när det är så kallt och grått och trist. Men alla årstider och månader har väl sina för- och nackdelar. Jag fick ju mitt första barn i slutet av november, inte heller så kul månad precis men då hade jag bara honom och mig och kunde strunta lite i allt annat 😀 Iddan kom i slutet av april och jag tyckte det var ganska skönt. Hon kräktes så himla mycket första tiden och då var det skönt att inte behöva ha så mycket kläder på ungen osv. Så jag är rätt nöjd med att denna oplanerade bebisen valde 19 maj som bf. Hoppas dock att det INTE är en kräkis 😀 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.