Ska jag haka på trenden?

Frisyr1 (1 av 1)

Lovade ju något igår. Jag skulle visa min version av att haka på den här flättrenden som varit ett tag, dvs att jag är ganska sen. Men jag är ju liksom ingen hårexpert precis, och är dessutom ganska bekväm och lägger sällan tid på att fixa håret i fina frisyrer.

Jagblnwh8

Men nu blev jag då lite sugen och slängde ihop en fläta i nacken igår, den blev såhär. Höll kanske i två timmar och sen föll det ner massa hårslingor eftersom jag slarvat dårå. Det behöver absolut inte va perfekt, hellre att det ser lite slarvigt ut, men det får ju ändå gärna hålla lite längre än två timmar.

Frisyr3 (1 av 1)

Idag brukade jag då liiite mer allvar (med betoning på lite) och tänkte i alla fall att flätan skulle hålla. Och det känns som att den gör det! Dock blev den inte så snygg.. får helt enkelt öva! Men jag gillar bollen skarpt! Och jag kan ha den högt uppe på huvudet i och med denna flätmetod. Eftersom jag har ganska kort hår når liksom inte allt hår hela vägen upp på huvudet annars. Så himla bra!

Jag kommer helt klart fortsätta utforska frisyrhimlen nu när jag blivit lite sugen! Ska ju egentligen blondera botten men nu har jag liksom börjat gilla min mörka utväxt och tycker att det ser lite tufft ut, istället för sjaskigt och ovårdat som jag tyckt innan dårå. Speciellt om jag har denna färgen och inte bara blont. Men nu gillar jag det som sagt så skiter nog i blonderingen.

Eller vad tycker ni??

Frisyr2 (1 av 1)

0

4 thoughts on “Ska jag haka på trenden?

  1. Håller med, snyggt med din naturliga hårfärg under. Tycker du har så cool frisyr! 🙂 Går själv i tankar på att klippa kort.. Har haft pixie-frisyr från och till men alltid läskigt att ta steget när man sparat ut håret i evigheter hehe

  2. Super fint. Har oxå lite kortare och har bara haft fläta i sidan. Men detta var ju ur stiligt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.