Jag har en egen coach

Torsdag_KS2 (1 av 1)

Idag har jag fått coaching. YouTube-coaching. Av Martin, min partner manager på United Screens. Det är så himla bra att få det ibland, även om vi oftast pratar om samma sak - Hur ska vi få det att lossna??? Hahaha, man blir ju lite trött på sig själv asså.

Att jobba med YouTube, blogg och Instagram på det sättet jag gör kräver ju liksom att man tillåter att det kretsar kring en själv, det är ju det som är tanken på nå vis.. Men det är ju inte helt lätt trots allt, man tänker ofta "Nämen vem är jag att göra ditten eller datten" eller "Känns det inte lite väl egocentrerat att lägga upp bilder på sig själv var och varannan dag?" 😀

Men äh, jag får väl lita på att de som följer tycker att jag är bra! Martin tyckte att jag ska våga va ännu mer personlig (vi pratade ju mest YouTube men jag tar såklart med mig tips och råd till alla mina kanaler) och fortsätta med min glimt i ögat.. eller vad man ska kalla det 🙂 Och framför allt göra det jag tycker är roligt.

Men hur är det egentligen med er som läser bloggen, följer ni mig och familjen även på YouTube? Eller väljer man en kanal liksom?

NyponStina_youtube (1 av 1)

Nu har jag i alla fall kommit över 3000 prenumeranter på tuben och det känns jättekul! Kanalen går bättre och bättre, även om den inte skjuter i höjden precis haha. Men det känns lite roligt med YouTube just nu i alla fall. Och efter dagens pepp från Martin har jag ännu fler idéer och små förändringar som jag ska göra!

Känner ni då för att hjälpa mig upp lite till får ni hemskt gärna gå in och prenumerera på kanalen - Ni hittar den HÄR. Ni vet att jag blir himla glad <3 Kram på er! Torsdag_KS1 (1 av 1)

0

7 thoughts on “Jag har en egen coach

  1. Jag följer dig här o på instagram. Har inte fått nåt “grepp” om youtube men förstår att de finns mycket att se där.

    1. Nä jag kollar inte själv heller så mycket på YouTube faktiskt 😀 Men det är klart, man behöver ju inte “hänga” där, man kan ju se enstaka klipp ändå 🙂 Kul att du följer på blogg och insta! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.