När man ger upp och inte orkar mer

IMG_6461

Trött, trött, trött. Är jag ikväll.

Lämnade barnen tidigt till frukost på föris och åkte sen in till kontoret för att sätta bilen och sen vidare till NK och frukostevent. Sheila, Barnplaggsguiden, hade fixat med frukost och presentation av Najells nya bärsele OMNI. Väldigt trevlig ordnat måste jag säga, och ni ska få veta mer.

Men det får bli imorgon!

För nu vill jag istället dela med mig av när graviditeten inte är så himla rolig. Eller när den tär liksom. När man inte orkar hålla modet uppe längre och känslorna, oron och krämporna tar överhanden och man liksom ger upp. Detta klippet filmade jag igår när jag kommit till kontoret efter ett besök, och plötsligt ultraljud, hos barnmorskan.

Se det gärna.

Idag känns det redan bättre, man måste ju liksom kämpa på och ta nya tag. Men jag är känslig, lättstressad och känner mig lite låg. Så är det.

Men idag har det samtidigt kommit ganska många härliga saker till mig och jag känner mig glad över mycket. Så det känns ju fint.

Vi hörs imorgon tycker jag. Hejs.

Tisdag2 (1 av 1)

0

9 thoughts on “När man ger upp och inte orkar mer

  1. Hej!
    Ville bara skicka en kram genom cyberspace! Jag förstår din oro och jag beundrar dig som kämpar på så! Det är okej att inte orka och jag förstår dig verkligen! Jag skickar dig massa varma tankar och energi från en annan mamma till en 18månaders vars pappa är mycket bortrest i jobbet.

    Kämpa på! Du är grym! Stor kram!

  2. Vill oxå skicka pepp! Jobbigt med dippar men brukar ju kännas så härligt när det vänder och blir bättre igen. Hejar på dig!! Sköt om dig massor! Kram

  3. Åh! jag vill också skicka kram och pepp! men som någon skrev innan så brukar det ju vända sedan och så känner man sig piggare igen! Ibland känns det ju som att man kan hamna på ”fel sida” av den svenska noggrannheten så att det lixom föder mer oro än nödvändigt.. då tänker jag att de kanske bara kunde skippa att berätta om något som ev. kan göra att de får urinvägsinfektion så man slapp oroa sig men sedan tar kontrollbehovet över och så tänker jag att man ju vill veta allt som de i vården vet… hur som helst… massa pepp och kram det är så härligt att få hänga med i din graviditet! (även när du själv inte känner dig lika pepp, det är ju bara skönt för det var ju inte alltid så peppigt att vara gravid) <3 /Louise

  4. Skickar massa styrke-highfives, kramar och positiv energi till dig! Det ÄR ju sjukt jobbigt med gravidkrämpor och inte lätt att oroa sig för bebin i magen heller. Ibland får man faktiskt lov o vara lite nere. Snart har du istället en riktigt bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.