Spännande frukostevent!

Najell_omni_col2

I torsdags var jag på bloggfrulle på NK, lansering av Najells nya bärsele OMNI. Det var Sheila som drog ihop och det var himla trevsamt måste jag säga. Många kända fina ansikten och trevlig stämning. Då känns det helt okej att gå upp halv sex och lämna ungarna kl sju på föris för att hinna till frukosten.

Najell_omni_col3

Najell_omni_3 (1 av 1)

Selen funkar från nyfödd till 3 år och man kan bära inåt, utåt och på ryggen. Den är ergonomisk för både barn och bärare och har massa praktiska detaljer. Och vet ni, ni kommer få veta mycket mer när min bebis kommer för då ska jag nämligen köra denna. Ska bli spännande! Jag ar ju testat några stycken bärselar och denna känns lovande.

Najell_omni_col1

Det är ett ganska litet företag som sitter i Lund, då blir man ju lite extra glad och längtar hem typ. Det är nåt särskilt med Skåne ni vet.

Najell_omni_9 (1 av 1)

Liten goodiebag med bla gravidolja från Löwengrip Care & Color. Tack för en trevlig morgon Sheila och Najell!

Najell_omni_10 (1 av 1)

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.