3 saker som ger mig energi just nu!

Tulpan1 (1 av 1)

När man har det litta tungt behöver man hitta saker som ger en energi, speciellt när våren inte vill titta fram riktigt. Antingen addera något härligt ELLER försöka se det härliga som finns! Här är tre saker som peppar mig just nu.

1. Snittblommor.

Bara att få köpa hem lite fina snittisar och arrangera gör mig liksom till en lite lyckligare människa. Och alla delar njuter jag av. Först att botanisera, i fina nya blomsterhandeln här där vi bor, och välja ut blommor att köpa. Sen att arrangera dem i olika vaser och greja här hemma. Och slutligen njuta av att det gör hemmet så mycket vackrare. Grymt bra energihöjare helt enkelt.

Kalas_5

2. Ljuset.

Det är liksom ljust när vi kör till föris OCH när vi hämtar! Bara en sån sak! Det viktiga här är då att tänka på det, uppskatta det. Se vad det faktiskt gör med en själv. Ibland behövs det inte så mycket för att man ska få lite extra energi, det handlar bara om att ha ögonen öppna.

3. Planer för hus och trädgård.

Man kanske inte kan göra så mycket än, speciellt inte i trädgården. Det är för kallt och jag är dessutom supergravid. Men man kan planera! Jag läser böcker och tidningar (när tillfälle ges) och samlar idéer inför våren, både till trädgården och huset. Vi kommer behöva måla om huset och vi spånar på färg osv. Jag vill odla lite och fixa några grejer i trädgården och det kan man ju förbereda sig på redan nu. Jag kommer ju inte kunna genomföra så mycket själv men jag tänker att jag kan va en bra arbetsledare till resten av familjen 😀

Tre saker som bidrar till positivt humör såhär i gråa, men ändå lite ljusa, mars!

Puss!

Tulpan4 (1 av 1)

0

2 thoughts on “3 saker som ger mig energi just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.