Hjälp! Jag är ju på TV!

Inspelning_2 (1 av 1)

Idag var ju jag med i Malou Efter Tio! Hade nästan glömt bort det eftersom de bandades för en månad sen. Tillsammans med Figge Norling och Moa Herngren pratade jag bonusfamilj och hur det är att leva i en sån. Minns det som att jag kanske inte sa så mycket denna gången, har inte heller kollat själv idag, men ni kan i alla fall se klippet från programmet HÄR.

Vi satt ganska länge och pratade innan programmet, Figge och Moa och jag, och det blev ganska bra diskussioner. När vi väl satt i sändning kändes det lite som att vi inte kom in så mycket på de grejerna, lite synd! Dessutom är det ju ett ämne som man kan prata om läääänge.

Men nåt man måste se är ju serien Bonusfamiljen som går på SVT. Den är så hysteriskt rolig, speciellt om man lever i en bonusfamilj. Och Moa Herngren, som då satt i Malou idag, är en av upphovsmännen. Hitta serien HÄR.

Inspelning_3 (1 av 1)

Själv har jag haft fullt upp med inspelning av inslag till vårens säsong av Älskade unge - I vårt sovrum! Idde har varit hemma från föris idag, pga feber inatt, och fick va med under dagen idag. Det gick jättebra 🙂

Inspelning_4 (1 av 1)

Det är roligt att kika tillbaka på denna perioden för två år sen. Då filmade vi också för älskade unge och jag var gravid i nästan samma vecka som nu. Ennis var drygt ett år och Iddan låg i magen. Nu härjar de på golvet här och är världens finaste ungar <3   Inspelning_1 (1 av 1)

1

2 thoughts on “Hjälp! Jag är ju på TV!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.