Vad som händer imorgon klockan tio

KS_barnen (1 av 1)

Såhär vaknade jag imorse!

Nä, klart jag inte gjorde.. men kl 8 såg jag ut såhär för då hade jag hunnit bada, locka håret, sminka mig osv för vi behövde komplettera med rörliga bilder till Älskade unge-vinjetten. Och barnen skulle ju va med så vi mutade dem med varm choklad och fick dem att hoppa och va glada där på varsin sida om mig. Ennis har liksom börjat bli medveten om hela "kan-du-göra-så-och-så-grejen" och då vill han gärna ha en belöning. Helt rätt egentligen, man ska inte jobba gratis.

Men vet ni! En grymt rolig grej!

Johan_ks (1 av 1)

Imorgon sitter jag och min käre make Johan i Malou Efter Tio och pratar om vår kärlekshistoria! Temat för veckan är "Kärlek mot alla odds" och vi täcker upp ålderskillnadskvoten tror jag 🙂 Vi tänker ju sällan på det längre men visst, 22 års skillnad är ju trots allt en del.

Tror vi är först i programmet så vi ska lämna kidsen tidigt på föris och sen dyker vi upp i rutan strax efter tio dårå.

Följ med oss på insta stories under morgondagen vetja! Blir kul 🙂

Onsdag_col_1

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.