This is us

_4 (1 av 1)

Asså var det någon som såg oss idag i Malou eller??? Jag har inte vågat titta än 😀 Men jag tror att det gick bra och att vi skötte oss båda två.. men jag vet ju inte, ibland går ju munnen på oss av bara farten liksom.

_1 (1 av 1)

Johan har ju jobbat på fyran i omgångar så han fick snacka loss lite i fikarummet. Stilig man den där.

_3 (1 av 1)

_2 (1 av 1)

Efter en förmiddag på fyran åkte vi till vårt kontor och fortsatte göra TV, fast bakom kameran liksom. Just nu jobbar vi ju med Älskade unge men också en boktrailer som Johan filmar nu ikväll. Fullt jobb med andra ord.

461924_10151338560921136_2131459930_o-2

Men alltså vår kärlekshistoria, och hur vi träffades, kanske var lite svår att hänga med på där i TV idag. Vi kan ju prata länge om den haha. Jag tänker att man kan kika på Malou-klippen här under, sen lägger jag vårt eget YouTube-klipp under. Det spelade vi in i somras någon gång och där berättar vi lite mer. Passa på att prenumerera på kanalen förresten!

272817_10150304690276136_6640729_o-2

Detta är en av de första bilderna på oss när vi är kära. Suddigt med fint! Eller hur? Vi ser ju väldigt kära ut ändå måste jag säga.

Johanochjag1

Och här gifte vi oss, och Ennis låg i magen.

Idde_Ennis_2 (1 av 1)

Och ungarna sen. Gullisar.

Johan_Ennis_barsele

Jag är så lycklig att jag fick göra nya människor tillsammans med denna mannen. Kan inte tänka mig att det finns någon bättre, inte för mig i alla fall <3 Goteborg42-1-av-1

Såhär på slutet vill jag hälsa nya läsare och följare välkomna. Det är alltid roligt när det trillar in några nya sådär som hittat hit 🙂

Mello8 (1 av 1)

1

1 thought on “This is us

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.