Dålig Dag men Glad Påsk

Processed with VSCO with b5 preset

En liten påskuppdatering då. Idag har jag en så kallad Dålig Dag. Trött, konstig i kroppen och allmänt trist. Jag går in i vecka 36 idag och det känns kan jag säga. Könet sprängs snart, likaså magen. Bebisen sprallar som bara den och gör så att det vänder sig i magen på mig titt och tätt. Foglossningen, ja ni vet.

Så jag latar mig mest idag med andra ord. Kan jag kanske till och med va värd.

Processed with VSCO with f2 preset

Igår var vi på en liten konstrunda och besökte några konstnärer. Det var himla mysigt och vi tog det lugnt. Jag körde och det var roligt att få köra lite bil på andra ställen än bara mellan hemma, förskolan och kontoret. Jag älskar ju Österlen, drömmer om hus där osv. Ni vet. Konstnärsdrömmen.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Iddan och Empan var superhärliga att ha med, bara lite trötta efter en lång sovstund i bilen. Men för övrigt, sånna fina barn jag har. Som man kan ha med på allt möjligt. Tacksam.

Nu på eftermiddagen har jag, Ennis och mamma färgat lite ägg. De ska egentligen ligga i sina färgbad längre men det får bli såhär. Allt behöver inte bli perfekt. Ska se om jag kan lägga upp lite bilder på äggen, och tillvägagångssätt, sen. Vi har ännu inte sett resultatet.

Hoppas ni har en fin påskafton!

Processed with VSCO with f2 preset

0

2 thoughts on “Dålig Dag men Glad Påsk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.