“Mamma, vill du ha dina skor?”

Iddetofs6

Tusen tack för att ni delat med er av era erfarenheter och tips kring nattning, känns himla bra att höra hur andra gör/har gjort och se om man kan använda det själv <3

Ikväll nattar Johan och det är skönt. Jag har nämligen haft en riktigt tung dag, även om jag är nöjd med dagens jobb. Jag piggnade liksom lite under dagen men jag kan säga att morgonen var TUNG.

Ennispuffen1 (1 av 1)

Jag hade superont i bäckenet när jag gick upp, men älskade lille Ennis hjälpte mig när jag skulle ur sängen. "Vill du ha dina skor?" frågade han när jag hängde med benen från sängkanten. Så gick han och hämtade mina Birkenstock och satte dem på mina fötter. Sen tog han mig i handen och gick med mig till trappan. Alltså - Har jag varit med och skapat denna omtänksamma varma unge?

EnnisPippi3

Iddetofs4 (1 av 1)

Till dagens mående kom en megavagel under vänster ögonlock - Ont som fan helt enkelt. Och de senaste dagarna har jag börjat må lite illa, speciellt när jag åker bil. Så färden till kontoret denna morgon blev sådär. Somnade efter en stund. Och när vi kom fram till kontoret kände jag mig verkligen mörbultad. Satte mig i en fåtölj och säckade ihop typ.

Men sen blev det som sagt lite bättre under dagen, men jag har tagit det lugnt om man säger så. Som tur var inga inspelningar idag.

Nu ikväll har jag åter känslan av att bebis gör sig redo, men det har ju varit falskt alarm förut om man säger så. På lördag fyller Iddan år och det vore ju ändå skönt om bebis inte kom just på hennes dag. Men inget kan man styra, det får bli som det blir.

Nu ska jag öppna paket med grejer till Iddes tårta och sen kika lite närmare på vilka smaker jag ska trycka i. Ska utmana mig själv men inte göra för svårt. Jag är ju ingen fantast på bakning, hur gärna jag än vill. Men jag blir bättre!

Iddetofs7

2

3 thoughts on ““Mamma, vill du ha dina skor?”

  1. Men fy vad gulligt ändå, “börja sjunga högt eller räkna till 12” :’) min lillasyster höll också på och sjöng när vi var små och skulle sova, oftast innebar hennes kvällsritual att skriksjunga hela Ronja Rövardotter-soundtracket…hon går musikhögskolan idag, så du kan ju tänka att idde bara övar inför sin framtida karriär!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.