Panik

IMG_9296

Snabbinlägg!

- Igår: EKG på lillpojken pga att läkaren på Bvc ville kontrollera hans lite höga puls. Enligt EKG något hög puls men inom normala. Ska på ytterligare mätning om en vecka. Mamman lite orolig i känslorna igen efter att inte varit orolig pånågon vecka eller så. Men det blir nog bra.

- Igår kväll: Panikplantering av blommorna vi köpte i helgen, allt för att de inte ska typ dö under helgen när vi är i Göteborg. Skulle dessutom packa men kunde typ inte pga missnöjd bebis.

- Inatt: Drömde att vi skulle skilja oss. Världens sämsta dröm. Vaknade och kramade min man lite extra.

- Idag: Åka till Göteborg. Men först -packa. Och bli klar på dass.

Puss!

IMG_9298

IMG_9297

0

2 thoughts on “Panik

  1. När Ennis och Idde kom till världen och var små så läste jag din blogg varje dag. Så fick jag cancer och med jobbiga behandlingar så orkade jag inte läsa. Nu är jag tillbaka till din blogg och då har du fått ännu en underbar bebis. Jättegrattis, nu ska jag läsa varje dag igen. Stor kram till hela familjen från Lena

    1. Oj, så himla tråkigt. Men det verkar som att det är på rätt väg igen..?
      Jätteroligt att du vill läsa och följa, det gör mig jätteglad 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *