Dags för förändring

Nu är det åter dags för förändring. Jag vet inte riktigt när det kan va klart, det är lite meck, men jag börjar krångla lite ikväll.

Jag måste alltså fixa till bloggen lite. Den ska mobilanpassas och då måste jag hitta ett nytt wordpress-tema, en inte helt lätt uppgift eftersom det aldrig finns nåt som passar helt.. och jag är inte heller någon expert sådär så det tar sin lilla tid att fixa med sånt.

Sen ska jag uppdatera lite och greja, vet att en del har haft svårt att kommentera här på bloggen och DET vill jag verkligen inte. Jag vill ju så himla gärna ha kommentarer och feedback från er som läser - Då ska inte nåt tekniskt komma emellan.

Och så är det ju hela tiden det här med att hålla info på sidor och i menyer uppdaterad, vilket den kanske inte riktigt är nu.. Så det ska jag också se över.

Och ny header så småning om - Nu har jag ju min bebis utanför magen! Och jag ska ta fina bilder på familjen, med hjälp av en duktig fotograf, men det blir inte riktigt än.

Med det sagt, det kan va så att det ser lite konstigt ut eller inte funkar ibland nu när jag mixtrar och grejer med bloggen. Men då vet ni varför. Men sluta inte gå in å läs bara, jag kommer ju blogga som vanligt!

Och förresten, bilderna på barnen är från vårt besök i Stadsparken i Lund idag, kommer massa fler bilder i ett senare inlägg. Puss!

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.