Bedårande unge – Bello 8 veckor idag

Alltså HUR SÖT FÅR MAN LOV ATT VARA???

Bello, 8 veckor idag. Gick på storlek 3 i blöjor idag, jisses. Vet inte vad han väger, är snart två veckor sen vi vägde honom, men det är ju en bit över 7 kilo. Igår hade han sina fina kläder han fått av farmor Sonia, det blev så många gulliga bilder på honom att jag knappt kunde välja vilka jag skulle redigera. Och som ni märker blir det några stycken här.. men det får va så, han är ju så bedårande min lille store Bello <3

Fina kläderna från farmor Sonia. Newbie <3

Idag tog vi ett besök på vårdcentralen i Dalby för att visa upp Ennis eksem som visade sig vara svamp. Fick salva, handlade och åkte hem. Sen tog vi bilden till Dalby på eftermiddagen igen för att hämta mormor på jobbet och kolla på omgivningarna kring hennes förskola - En ekoby där det fanns höns som barnen hälsade på. Mer på Instagram stories om ni vill 🙂

4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.