Därför väljer jag bort bloggen

Vi har semester. Och det märks kanske här på bloggen.  Jag vill gärna blogga mer, men jag vill också ha semester. Jag vill göra saker med mina barn och min man, med mitt hus och min trädgård, med min kropp.

När jag väljer bort att sätta mig och blogga väljer jag istället att:

- Göra uflykter med barnen

- Sy

- Fixa i trädgården

- Gosa med Bello

- Planera och göra ett rymdrum till E och I

- Pyssla

- Sova

Bland annat.

Och det känns skönt att kunna göra de sakerna. Därför väljer jag bort bloggen lite oftare i sommar. Men när jag väl skriver, skriver jag om sådant jag verkligen vill dela med mig av. Jag skriver inte för att jag "måste" posta något varje dag. Missförstå mig rätt, jag postar aldrig något jag inte vill. Men jag har satt som mål att posta typ varje dag i vanliga fall. Men nu frångår jag det och det är ok.

Idag har vi varit i Farsta c och köpt lite grejer till rymdrumsprojektet. Ni kommer få se mer från det framöver. Barnen matchade fint i sina nya shorts de fick av Angelica och Fredrik och Lykke förra veckan.

Jag är stolt över han till vänster där uppe för han håller på och sätter lister och dörrfoder i vårt matrum och inre hall dessa dagarna - Ett projekt som stått stilla mer än ett år. Nu har vi då avsatt tid till detta, och det blir Johan som gör det. Och det är ett jäkla pill, vårt hus är liksom inte byggt igår. Så han är duktig, min älskling ❤

För övrigt har vi det mysigt, men vi har också två barn som bråkar som bara den just nu. Vi delar på dem en del men de måste ju samtidigt kunna va tillsammans. Så det blir mycket avbryta och ta konflikter. Förklara och sätta gränser. Lite trist, men vi hoppas att det är en period - med ett slut.

De är ju vänner och leker också. Busar och skojar med varandra. Idag var det Katy Perry-utklädnad här på kvällskvisten.

Roliga ungar har jag i alla fall. Och fina.

Men ja, vi har semester - och det har ju säkert ni med. Så det gör kanske inget om det blir lite glest en stund här? Följ gärna på instagram, någon bild per dag blir det ju där + små filmer på stories. Och någon live-sändning ibland!

  • Hoppas ni har det härligt! På återseende!

 

 

3

4 thoughts on “Därför väljer jag bort bloggen

  1. Ha en härlig sommar utan måsten och stress!!! Tycker så mycket om att följa dig men gör det hellre på dina villkor än våra läsares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.