Nyckeln till god hållning!

Yes! Jag har hittat nyckeln till god hållning!

För den som inte ser mig i verkligheten kan jag då berätta att min så kallade hållning alltså har blivit sämre för varje barn jag fått. Hållningen var dålig redan innan barn, nu är den då tre gånger sämre kan man säga.

Hur ska jag då göra för att få god hållning, mer än att tänka typ "sträck på dig" varje gång jag går förbi ett skyltfönster och ser mig själv?

Jo.

Jag ska ha hästsvans! Hög sådan. Något jag TYP ALDRIG haft. Någonsin. Men så häromdagen fick jag en ingivelse och satte upp det - och kände hur ryggen bara blev rak och fin, axlarna åkte bak och nacken blev lång.

I alla fall i fem minuter. Nämen alltså på allvar, jag kände mig liksom lättare på nå vis. Och lite gladare. Sen tyckte jag dessutom att jag var ganska snygg i det.

Så nu tänker jag att jag försöker ha hästsvans lite oftare, när jag orkar ha håret flaxande sådär. Och sträcker på mig lite mer.

2

4 thoughts on “Nyckeln till god hållning!

  1. Jag kan hålla med dej om dålig hållning, det har jag med också. Men jag försöker också tänka på det hela tiden men det är super svårt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.