Presenterna

På 30-årsdagen fick jag komma ner för trappan till ett tjusigt dukat bord, med nytt porslin från Indiska, och en hejdundrande frulle. Frukosten räckte även till nästa dag och då njöt jag nästan mer (se tidigare inlägg om att inte va så bra på att fylla år..)

Mamma och pappa hade bett Johan köpa bukett.

Och Pelle och Karin hade med sig en bukett.

Av Albert fick jag en fin mapp och en skissbok. Och plockepinnspelet var från Leo på uppdrag av Johan.

Ennis valde detta vackra fatet för han vet att jag gillar turkost. Det är min pojke det.

Av Idde fick jag denna gulliga nallen. "Det är en nalle i!" var det första hon sa när de kom innanför dörren när de varit och handlat kvällen innan. Tack tack fina Idde 😀

Kort från Pelle och Karin och från mamma och pappa.

Min pappa kan konsten att formulera sig väl.. 🙂

Av Johan fick jag dels servisen men också en röd fin Carin Wester jacka som jag hade på mig på födelsedagskvällen. Lovar att visa den i sin helhet i ett annat inlägg. Fin var den i alla fall. Alltid roligt att få kläder av Johan för han väljer lite annorlunda än vad jag själv skulle valt, men ändå mitt i prick på nå vis.

Tack för uppvaktningen min fina familj <3 Och kom ihåg att trycka på hjärtat om ni tyckte det var fina presenter!

70

 

70

1 thought on “Presenterna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.