Världens mest misslyckade YouTuber

På riktigt alltså? Hur kul är det att FÖRLORA prenumeranter när man lägger upp en video? Här har man knåpat ihop och vågat lägga ut en såndära sminkvideo, besvärat sig med att skriva ut varenda jäkla märke och nyans på grejset man använder, och så är det SJU personer som avföljer. HALLÅ?! SÅ dåligt var det väl inte 😂😂😂

Visst att jag sagt att jag typ inte bryr mig om hur många följare jag har osv, men ändå. Det vore ju trevligt om det inte MINSKADE i alla fall. Herregud. Vad gör jag för fel 😂

Inte verkar det va så många som vill kolla på den heller, jaja. Det kanske inte var min grej? Eller så var det just bara MIN grej. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Här är den i alla fall - Titta hemskt gärna! och ge den en tumme upp. Och kanske kan ni hjälpa mig att få sju nya prenumeranter så jag slipper känna mig som världens mest misslyckade YouTuber?

Tack älsklingar <3

Lila är förresten en hatkärleksfärg för mig. Har haft väldigt svårt för den länge, men nu tycker jag att den funkar ibland. Speciellt när man överdriver. Vad tycker ni? Är lila snyggt? Skulle ni ha lila ögonskugga?

Kram och trevlig helg vänner. Och tryck gärna på hjärtat som tröst.

46

46

2 thoughts on “Världens mest misslyckade YouTuber

  1. Jag vet inte, hur det är för andra, men jag har så svårt att hinna se på till exempel youtube. Följa några få bloggar på bloglovin (din en av dom såklart!) och scrolla igenom instagram är typ vad jag har tid till. För när jag har ”tiden” så är det ofta på ställen där jag inte vill störa (typ i sängen där barnen ligger och sover) eller typ i ett väntrum på vårdcentralen… Vet inte om det är fler i din ”målgrupp” som har det likadant som mig. och att folk avföljer tror jag absolut inte har att göra med att du skulle vara dålig!! När jag avföljer folk på sociala medier så är det för att jag som sagt har begränsad tid och vill bara följa sådant jag verkligen känner ligger i mitt ”intresse”. Det kan ha varit en superbra sminkvideo men dom som avföljde kanske kände att nä jag är ju faktiskt inte så jätte intresserad av sådant här. Hoppas du förstår vad jag menar! Trevlig helg <3

    1. Tusen tack för din fina kommentar!
      Det är säkert precis så som du säger – det är väl mest lite frustrerande när man lägger upp något och folk flyr typ haha 😀

      Nåja, det är inte hela världen och jag fortsätter ändå 🙂 Stor kram och TACK för att du följer min blogg <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.