Jag börjar gilla tanken på det

Ni är så många som skrivit fint till mig efter veckans kaos och jobbiga känslor. Så himla mycket peppande och förståelse. Och tänk - Ni har ju så rätt. Att avsluta denna "eran" är sorgligt, men samtidigt kommer det komma något nytt. Och jag börjar liksom gilla tanken på det.

I helgen har vi tagit upp friskluftsventiler här hemma, samtidigt som jag håller på å rensar och säljer grejer. Imorgon fortsätter aktiviteten på kontoret. Och det är vääääldigt skönt att rensa. Jag började med rensning här hemma redan för några månader sen, men det har gått sakta på sista tiden. Det har varit mycket annat som jag behövt lägga tiden på helt enkelt.

Men nu tar det fart igen. Ni vet väl att jag har en Bloppis på Instagram? @nyponbloppis - Följ om ni vill köpa grejer. Det är allt från bebisprylar till kläder och möbler.

Min käre make fick i fredags besked om nytt jobb, och det känns så himla bra. Grattis till honom och grattis till oss. Det känns tryggt. Och jag kan ägna mig åt att sälja lokalen.

Tusen och tack igen för att ni är så otroligt stöttande. Det hjälper finfint ska jag säga!

36

36

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.