Äntligen trädgårdsfix!

Jag säger bara ÄNTLIGEN VÅR! Jag har väntat i flera ÅR känns det som. Vintern va faktiskt för jäkla lång i år.

Jag har tyckt att vår trädgård sett fördjävlig ut, rent ut sagt, och velat göra om allt. Nu när de helt plötsligt börjar bli grönt och slå ut ser man dock att det inte är så farligt. Väldigt dumt att planera om trädgården utifrån februari/mars-läge liksom. ALLT ser fult ut då.

Igår påtade jag en del i trädgården och småplanerade lite för idag då jag ville åka till Ösmo plantshop. Och det gjorde vi! Senast vi var där var det fortfarande snö och inga fiskar syntes till. Men nu var de där! Och allt levde liksom igen i utedelen på Ösmo. Bästa stället alltså.

Ennis och Idde älskar att titta på fiskarna och idag fick de också mata dem. Vi hade med oss lite fika och sen blev det glass som utlovat. Barnen är så engagerade i allt fint och ville gärna välja lite blommor. Det är så roligt att se och höra vad de tycker är fint.

Jag älskar den här bilden. Den säger liksom allt.

Idde alltså. Hon kan själv. Och hon kan verkligen själv. 18 liter jord, inga problem.

Sen var det plantering och Idde och Ennis fick börja på varsin kruka. Sen ska vi fylla på under veckan tänkte vi.

Det är så fantastiskt roligt nu när barnen kan va med och göra grejer. Jag älskar att föra vidare olika intressen till mina små, sen får man se vad de fastnar för. Kan ju va något helt annat också förstås.

Varsin liten apa till Ennis, Idde och Bello.

Det är en del att greja med såhär på våren, jag jag vet inte om jag kommer hinna allt jag vill, men nu börjar det i alla fall se lite härligt och inte så skräpigt ut. I växthuset ställer jag för tillfället massa grejer från min ateljé som jag tömmer. Måste organisera där också en dag...

Idag kom jag i alla fall på två grejer jag önskar mig någon gång. Ett magnoliaträd och en trollhassel. Fina grejer det. Och en sånhär kruka. Vem vill inte ha en sån liksom??

En fantastisk helt på många sätt. Hoppas ni också har haft det fint.

Vill ni se mer trädgård? Tryck på hjärtat så jag vet. Eller skriv en kommentar kanske! Kram på er.

26

26

2 thoughts on “Äntligen trädgårdsfix!

  1. Det är jättekul med trädgårdsinspiration tycker jag. Såg att ni också använder det berömda senapsglaset till saft/rosé. Samma hemma hos oss. Vi har en hel samling såna glas för att det är en favoritsenap. Win win på något sätt 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.