Detta är NyponStina – Enligt er

Det här med att nischa sig i sociala medier. Jag vet ju att det är viktigt om man vill växa, men inte så kul om man gillar så många olika saker och vill dela med sig av just det. Men jag ville göra en koll i alla fall.

Så igår bad jag mina följare på Instagram (som är samma som ni tror jag hehe) att berätta vilka tre saker som är mest NyponStina för dem. Och jisses vad många svar jag fick! Jag är SÅ himla glad för att ni tog er den tiden.

Och svaren sen då. Snacka om att man blir glad av alla fina ord! Otroligt fint skrivet från alla! Men vilka ämnen var mest NyponStina då?

Helt överlägsen vinnare blev det jag kan kalla Äkta vardagsliv. Eller vardagsrealism om man så vill. Väldigt många tyckte att det var bäst med mig.

Lite i samma kategori kom Familjeliv, barnen och föräldraskap. Även en höjdare tydligen.

Resten kretsar väldigt mycket kring min kreativitet. Många skrev just ordet Kreativitet men även min konst, pyssel/DIY, inredning, renovering och trädgård var saker som ni nämnde.

Kläder och stil, för både mig och barnen, var också lite poppis. Kul tycker jag, speciellt eftersom jag börjat tycka att det är lite roligt med kläder igen.

Min energi, positivitet och humor plockades också upp på några ställen.

Men framför allt kan jag ju direkt dra slutsatsen att det ÄR just mixen som ni gillar. Och det gör mig fantastiskt glad! För det är ju så jag vill ha det.  Och på något sätt tycker jag ändå att det är en nisch, det jag har. Vardagsliv/Familjeliv och kreativa projekt inom inredning/trädgård och konst/kläder. Eller hur?!

Bilden ovan är förresten tagen av Ennis <3

Något som inte blev särskilt lyft var jobb, entreprenörskap och TV-makeri och sånt som jag håller på med titt och tätt. Som idag tex, när jag intervjuade komikern Tobias Persson till nästa säsong av Älskade unge. Men då vet jag det, att det inte är så värst intressant för er. Och då kan jag ju välja att lyfta annat som ni, och jag, gillar! Men bara för det får ni en bild från dagens inspelning här!

Jag fortsätter helt enkelt med min grej och postar sånt jag gillar och vill dela med mig av. Jag vill ju så gärna inspirera och hoppas att jag kan nå ut till fler snart. Kram och tack till alla er fantastiska människor som följer och engagerar er - Ni är bäst!

ps. Tryck hjärtat om ni gillar't! ds.

68

 

68

2 thoughts on “Detta är NyponStina – Enligt er

  1. Så underbart härliga bilder 🙂
    Ser fram emot nya avsnitt av älskade unge, blev glad när jag läste att de ska bli mer som de va tidigare, gillar de bättre än de korta små klippen, även fast de också va väldigt bra 🙂

  2. Jag tänker att anledningen till att man inte tänker TV just nu är för att man inte sett så mycket av det på ett tag och inte nödvändigtvis för att man inte vill se mer av det. ☺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.