Kaos! Måste jag? Eller måste jag inte?

Det är inte lätt nu alltså. Det är så mycket som är ovisst, och jag har SÅ mycket jag vill göra. Idag har jag och Bello varit i vår lokal och röjt. Vi ska ju sälja. Men när jag är där och grejar och håller på får jag alltid tusen idéer om vad man skulle kunna göra där.

På något sätt är jag inte klar där. Men kanske har jag inget val, jag måste kanske va klar. Eller måste jag det?

Fy vad svårt. Vad vill jag? Vad kan jag? Vad är möjligt?

Ofta vill jag tro att allt är möjligt, bara man vill tillräckligt mycket. Men sen finns det en verklighet också. En verklighet där stor del av min tid går till att ta hand om mina små, och då framför allt Bello. Det gör såklart att jag inte kan dra igång något stort projekt. Samtidigt har jag jättemycket att stå i för tillfället och jag har superdåligt samvete för att jag inte tar vara på tiden med Bello tillräckligt mycket.

Ja jävlar. Det är upp och ner hela tiden här. Idéer som fajtas med dåligt samvete, tidsbrist, måsten, känslor, verklighet..

Egentligen kan jag inte dra igång något ordentligt förrän i höst, när Bello går på föris. Men vi kan kanske inte ha kvar lokalen tills dess, för att se om något kan bli där. Och jag vet inte ens om det är just där jag ska göra något.

Hur börjar jag?? Hjälp.

Jag har faktiskt en idé om hur jag ska komma fram till vad jag ska göra, och vem jag är när jag är som bäst, men den ska formas lite mer innan jag berättar om den här. För ni ska få ta del av det hela tänkte jag! Framtiden känns spännande, det gör den, men jag blir tokig av att inte veta vad som ska hända framöver.

Så just nu är det kaos i huvudet. Måste nog sova. Men först - Jobba, natta, vattna, diska, sortera tvätt osv osv.

Hejs!

24

24

2 thoughts on “Kaos! Måste jag? Eller måste jag inte?

  1. Ska bli spännande att följa och se vad du kommer hitta på mer framöver 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.