Sommarfest, Dagens outfit och Vem vill ha månadslistor?

Hej alla! Det har ju blivit mycket tema-inlägg på sista tiden, och det är ju kul! Roligt att skriva och kul med respons från er läsare. Men här kommer ett sånt där vanligt det-här-har-vi-gjort-idag-inlägg. För det är också kul.

Idag var jag först inne i lokalen och hade en mät-person där som skulle klura ut hur stor vår lokal egentligen är. Sen blev det lite jobb vid datorn innan jag skulle åka för att gå på barnens sommarfest på förskolan.

Men precis innan jag skulle åka från lokalen ringde fönstersnickaren och ville komma å mäta. Typ på direkten. Och eftersom vi är angelägna om att få våra fönster bytta körde jag hem, släppte in killarna, och fixade picknick till sommarfesten. Sen lyckades jag komma precis i rätt tid till förskolan, fast utan jordgubbar eftersom jag inte hann köpa det pga fönsterkillar. Men det gick fint med päron, kakor och tetrasaft också.

Barnen skulle börja med att sjunga och kom ut på gården till Shuffla. Där började mina tårar spruta. Inte så sentimental låt kanske men jag blir alltid så rörd när barnen gör nåt sånt där som de sett fram emot och som betyder mycket för dem. Så det var fint att se dem sjunga och göra rörelserna. Och Idde var så tjusig i sin krona.

Sen hade vi picknick på konstgräset, lekte lite, fotade vid fotostället och åkte sen hem.

Hemma i trädgården blev det en stunds lek och foto med självutlösaren. Det tycker barnen är jätteroligt så det är mitt nya sätt att fånga dem på bild! Men det kan ju va lite knixigt med skärpan ibland, och lite svårt att veta om man får med fötterna eller inte. Och man orkar kanske inte hålla på i evigheter alltid. Så idag blev det lite klippta tår 🙂

Byxorna köpte jag på Monki igår, kände att jag behövde lite svala sommarbyxor. Visst är de snajdiga? Stylade med enkel svart t-shirt som jag knutit i ena sidan ba. Och så favoritscarfen som mamma hade när jag var liten. Den använder jag till allt.

Ikväll har barnen varit supervilda så jag har inte ens brytt mig om att försöka börja natta. Bello har somnat och nu bloggar jag i väntan på att mina andra två ungar ska lugna ner sig. Och det börjar faktiskt bli lite lugnt här nu. Så det är kanske läge att föreslå en tandborstning.

Och sen är det ju ny månad imorgon! Och jag har såklart glömt de där månadslistorna som jag påbörjade i början på året. Vad tycker ni, vill ni ha månadslistor? Tryck hjärtat i så fall, så jag vet om det är poppis eller ej!

Sov gott sen!

35

35

4 thoughts on “Sommarfest, Dagens outfit och Vem vill ha månadslistor?

  1. Hej efter lite letande hittade jag äntligen in så ja kan kommentera ☺️ Älskar dessa inlägg de är så fina att läsa och alltid fina och roliga bilder ❤️ Tycker personligen listorna ej behövs.
    Om du vill att de ska va fler som kommenterar inläggen så kolla gärna över designen så de blir lättare att hitta till kommentarsrutan ❤️ Nu blir det oftast att man bara trycker på hjärtat när man gillar inläggen då det är det som kommer när man läst klart 😀

    Ha en fin dag kram /Tess

    1. Åh du anar inte vad jag håller på med de här temana alltså, blir tokig! Är det inte det ena så är det det andra som inte är som jag vill. Jag letar efter ett tema där det är lätt att kommentera, blättläst typsnitt, ett som har en lagom storlek på headerbilden, sidopanel, anpassat efter mobil, och nu även ett som uppdaterar sig när jag vill (flera som buggat så när jag länkar på insta kommer man till gammalt inlägg). Och hittar inget som har allt. Behöver verkligen en webbsidemänniska som kan greja med koden. Men det är en investering det också.. Tack för feedback i alla fall!! Och ett tryck på hjärtat är värt mycket!! Kram till dig!

  2. Vilken fräsig outfit, älskar den. Måste nog se om jag hittar mig ett par randiga brallor här uppe i Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.