Vem har anmält mina sommarbarn?

Hallå! Ikväll är jag sur. Jag filmade hela dagen igår och klippte ett superfint klipp till kanalen. Vi hade en sån himla härlig dag, åt frukost och pratade och sen gjorde vi en stor saccosäck till trädgården. Barnen byggde rymdraket i vardagsrummet och vi pysslade med ditten och datten.

En såndär lördag, och en såndär vardagsvlogg, som bara är mys. Sånt som ni vill se, och så som det är mest för oss.

Klippet publicerade jag imorse. Knappt en timme efter hade klippet tagits ner från YouTube pga att det "stred mot riktlinjerna".

Okej... VA?!

VEM ANMÄLER MITT KLIPP?? Och för vad? Att mina barn (som alla är under 5 år) har bar överkropp när det är typ 30 grader varmt?

ELLER? Jag kan inte komma på vad det annars skulle va, även om denna anledningen är så dum så klockorna stannar.

Nu ska klippet tydligen granskas... eller är det redan gjort. Jag fattar inte riktigt. Men jag har överklagat i alla fall. Hur är det ens möjligt liksom. Ett helt vanligt vardagsklipp med en småbarnsfamilj som har mysigt i sommarvärmen typ.

Det finns ju ganska mycket annat på YouTube som borde tas bort. Ren skit. Och så tar man bort mitt gulligull-klipp som jag tyckte blev så himla fint.

Tog en del fina bilder i trädgården också, på barnen och puffen och projektet. Men nu kommer jag sura tills jag får veta varför min video är borta, så då håller jag på de bilderna tills jag får publicera igen.

Snacka om att döda den nya lusten att köra lite YouTube igen.

Vad tycker ni? Är det så himla känsligt att visa barnen i bar överkropp när de är så små? För mig är det obegripligt, det är liksom barn som leker och käkar frukost. Men alla tycker ju olika.. vad tänker ni?

30

30

2 thoughts on “Vem har anmält mina sommarbarn?

  1. Helt galet faktiskt. Att folk kan bli kränkta av att små barn går runt i bar överkropp. Det är barn! Och oavsett kön. De har likadana kroppar än så länge. Tråkigt tycker jag! Hoppas du får lov att ladda upp klippet igen! Vill jättegärna se det. ❤️

  2. Hittade din blogg när jag sökte på lavendelpåsar. Så jag passade på att läsa din blogg. Varför barn med bar överkropp klipps bort beror förmodligen på alla vidriga pedofiler som tänder små barn. De kan ju bara ta foton från filmen och skapa något vidrigt i nåt dataprogram som de kan sälja eller skapa egna vidriga fantasier.

    Men visst är det mysigt med vardags livet med småttingar som plaskar i polen och gör annat bus i värmen 😊 minns att livet på landet var så enkelt. Vi brukade duscha i vattenspridaren för att svalka oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.