När ska han våga ta första steget?

När tror ni han ska börja ta sina egna första steg?

Jag tror snart, men inte riktigt än. Han har blivit så stadig på sista tiden, Bello, men han vågar inte riktigt ta de där egna stegen. Han går fint utmed möbler och även när han håller med en hand i mitt finger.

Så det ÄR nära!

Han är ju ganska försiktig, vår pojk. Och det var även Ennis i den åldern. Ennis började gå vid 14 månader och jag tippar på att Bello gör detsamma. Bello och Ennis känns väldigt lika på många sätt.

Annat är det med vår Iddeliten. Hon har ju en annan typ av personlighet, om man säger så. Hon vill ju framåt på ett helt annat sätt. Men hon var inte supertidig med att gå, men tidigare än sina brorsor. Vid 13 månader gick hon, på eget initiativ. Provade och provade, och så gick det till slut. Kan själv.

När började era barn gå?

34

34

2 thoughts on “När ska han våga ta första steget?

  1. Vid 9 månader. Men då är hon extremt tidig med allt. Stod med hjälp av möbler vid 4 månader, men har aldrig krypt eller ålat.

  2. Mina barn var också rätt olika, min femåring han gick först när han var 13 månader ungefär, medan min treåring gick när han var runt tio månader. Det är så himla olika, jag tycker det är skönare när de väntar längre med att gå, det blir så mycket fler olyckor med tidiga fotgängare 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.