Två saker som gör dig till Stjärna!

Inlägget görs i annonssamarbete med Waiting for the sun solglasögon. 

Det finns två saker som jag tycker gör att man ser ut som en stjärna. Den ena är lång kappa eller rock - Det är något med att det hänger och slänger långt nere om benen som gör att det känns glamoröst som bara den! Väldigt enkelt knep för att liksom göra sig själv lite snajdigare än vanligt.

Det andra då? Jo brillor. Solisar. Och det vet ju alla. MEN! Jag har tagit det till nästa nivå.

Sånna här! Halvsolisar! Jag känner mig så jädrans tuff så ni anar inte 😀

Man ser tjusig och glammig ut MEN man ser ändå ögonen OCH man ser ut genom dem även om man har dem inomhus eller ute när det inte är så soligt. Dessutom känns det helt accepterat att ha dem just inomhus utan att man verkar som att man är förmer än andra, eller hur?!

Var är de ifrån då? Jo.

Waiting for the Sun. Ett franskt märke med hållbarhet och ekologiskt tänk rakt av. De gör solisar av trä, acetat, titan (som mina) och ett nytt spännande material som heter Bois2 - Helt återvunnet och återvinningsbart. Otroligt ju.

Detta ligger SÅ jäkla rätt i tiden - och är SÅ rätt för mig, och för oss! Både jag och Johan gillar ju hållbart, ekologiskt och unikt. Här får vi allt i ett.

Jovisst, Johan har också ett par. Ni har kanske sett dem fladdra förbi på stories eller på Johans Instagram - De är verkligen unika och så himla coola.

Han kan ju det där med att se stilig och originell ut samtidigt, min man. Det är därför jag älskar hans stil! Speciellt när han dansar Gangnamstyle-dansen... Johans modell hittar ni HÄR.

Och visst är det grymt att det numera finns så himla många ekologiska och återvinningsbara produkter som är SNYGGA! Så var det inte för typ tio år sen. Men nu är det så.

Om ni blir intresserade och vill kolla om det finns något för er - Kika in på deras sida för massa inspiration! W/sun på Instagram följer ni HÄR.

Gillar ni just den modellen som jag har? Marylou hittar ni här.

Jag känner verkligen att dessa brillor passar så himla bra i jakten på min Bästa stil. Mitt bästa Jag. Dessa ÄR jag!

Hoppas att ni blev lite inspirerade av detta! Tryck på hjärtat i så fall! Puss på er!

14

14

4 thoughts on “Två saker som gör dig till Stjärna!

 1. Liiite trist med annons inlägg, men era bilder är så snygga så det väger upp det tråkiga och mer därtill😍

  1. Tack för din input! Blir genast nyfiken på varför du tycker det är så tråkigt med annonsinlägg? Om det är genuint och inspirerande – varför måste det vara något dåligt?:) Jag gjorde ett samarbete för några veckor sen som inte kändes bra, men för övrigt gör jag bara samarbeten med företag och varumärken som jag genuint gillar. Och efter min miss för några veckor sen kommer jag vara ännu petigare med magkänslan i fortsättningen. Så när du ser mina annonsmärkta inlägg är det mitt genuina intresse och val som gjort att jag publicerar i mina sociala kanaler. Här är det tex jag som föreslagit ett samarbete med Waiting for the sun, för att jag älskar deras bågar och koncept. Jag har ett mål att kunna göra mitt influencerskap (heter det så?) till en större del av min sysselsättning (betald sådan) vilket gör att jag satsar på att göra fler samarbeten med företag (som jag gillar) i framtiden. Hoppas att du också kan se värdet i detta och känna att det jag förmedlar är genuint och äkta. Men skrik gärna till ifall något känns helt fel, jag är alltid öppen för feedback! Kram! <3

   1. Alltså… reklam överlag är inte något som tilltalar mig. Jag känner lite konsumtionshets och så sitter jag och tror att jag behöver alla dessa saker som konstant dyker upp i mina flöden. På Instagram och i bloggar. Ibland känns det faktiskt mer som att jag öppnar ett reklamblad än mina sociala medier. Detta var ingen kritik gentemot dig så, jag förstår självklart att ni som lever på detta behöver samarbeten med olika företag för att klara er ekonomiskt. Men det tar liksom bort lite av (min) glädje med att läsa. Ser jag på Bloglovin att det är ett samarbete så markerar jag den posten som läst, för det intresserar mig inte att se reklam. Men sen uppskattar jag att du väljer dina samarbete och går på din magkänsla. Det känns bra som läsare att veta.

    Men så kommer vi tillbaka till min förra kommentar. Fast jag inte gillar rellam så har Dina inlägg så fina bilder och härlig känsla så jag var tvungen att kolla igenom det ändå😉 du har verkligen ett konstnärligt uttryck som jag gillar som alltid märks i dina inlägg. Oavsett om ni som här är “piffade” eller bara visar vanlig vardag.

    Nu vet jag inte om mitt svammel gjorde dig klokare men så här känner jag🙂

    1. Jag blir jätteglad för att du tar dig tid att feedbacka, det betyder verkligen mycket! <3 Nä det här med reklam ÄR svårt, men jag tror att det viktiga är att vara sann mot sig själv och försöka få till samarbeten som man verkligen tror på. Då är man ju så genuin som möjligt gentemot sina läsare och följare. Sen har man ju alltid som läsare valet att inte läsa, precis som du skriver. Och det är ju de "smällar" man får ta som influencer. Tusen tack för dina peppande ord, jag blir jätteglad att du gillar vår stil på livet! Kram! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.