Så gick första veckan i Resan mot Mitt Bästa Jag – Bästa föräldern

Halloj! Första veckan har gått i Resan mot Mitt Bästa Jag! Tänk va! Temat var att vara en så god förälder jag bara kunde va, med utmaningen att inte bli arg på barnen under veckan OCH att planera minst en aktivitet för barnen och mig per dag.

Hur gick det? Det ser ni HÄR - i klippet på IGTV. Där presenterar jag också ämnet för kommande vecka - Ett riktigt SUPERÄMNE! Det vill ni inte missa helt enkelt!

Ni har väl uppdaterat Instagram-appen så ni kan följa med i serien direkt på Instagram?

Jag har lovat en lista över alla aktiviteter vi gjorde under veckan - Nu är jag jääääkligt stressad här eftersom jag precis lycktas knåpa ihop klippet till IGTV, behöver natta barn OCH dessutom lägga en speaker och filma en klippbild till Älskade unge. SÅ.

Listan över aktiviteter kommer ikväll! MEN lite senare. Hoppas ni har förståelse och inte ba skiter i allting nu och tänker att "hon den där Kajsa Stina, hon ba lovar guld och gröna skogar och så blir det inget". JAG VET att det kanske har varit så nån gång förut - men det betyder INTE att det blir så nu. Listan kommer.

Hörs litta senare då! Och kolla på veckans klipp på Instagram!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.