Någon mer som har NOLL fritid?

Hej allihopa!! HAHA!! Här trodde man att man skulle hinna blogga och greja men NEJ 😀 Fler än jag som typ har 0,0 fritid nu på sommaren?? När barnen är vakna från att man själv vaknar (det är ju barnen som GÖR att man vaknar) till att de vägrar sova innan man själv ska sova på kvällen. Dvs att barnen är vakna all ens egen vakna tid och därmed finns du endast till för att underhålla, serva och säkra ett gäng småmänniskor. Varje dag. Hela veckan. Hela sommaren.

Någon mer???

Barnen är det bästa jag gjort. Och jag älskar dem. Älskar att vara med dem. Men det hade varit gött med någon minuts andningspaus i alla fall.

Nåja. Det är bara att gilla läget. Nu är det drygt en vecka kvar av gemensam semester (barnen och jag alltså, Johan jobbar igen efter en knapp veckas ledigt), och jag måsta ba njuta. Trots att vi klättrar på varandra, mer eller mindre beroende på hur kvavt det är, så måste jag få nästa vecka bra.

Jag hade en plan på att lägga upp ett massivt inlägg om våra två senaste veckor, då vi varit i Skåne och sen på roadtrip i Småland typ, men det får komma lite inlägg efter hand här.. för det finns inget hål (se stycke 1).

Här har ni i alla fall mitt lilla vattendjur, som jag äntligen fick ta till en riktigt fin sandstrand i Skåne! Ennis älskar att bada. Han är inte så van, vi har inte varit och badat mycket, men han tycker verkligen om det. Nästa år blir det simskola.

Idde är mer försiktig, och mer känslig för om vattnet är kallt, men hon älskar att leka med sanden och lite i vattenbrynet.

Och så nästa vattendjur. Som käkar sand. Men men.

Vi hann vara på stranden vid tre tillfällen under vistelsen i Skåne och det kändes SÅ fint.

Här hemma badar vi mest i lilla poolen i trädgården och leker i sandlådan eftersom jag tycker det är meckigt att åka själv med barnen och bada (plus att det har varit FÖR varmt för att vara ute OCH "stränderna" här i Stockholm är... ja ni vet vad jag tycker).

Nåja. Mysigt att ni läst idag, och hänger kvar trots lite kass uppdatering. Men vi kommer igång igen snart! Ska ba njuta lite mer av sommaren här (se strand-fejs nedan) Hoppas ni också njuter.

Kram på er <3

33

33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.