Pirret. Och en ny polett som trillat ner.

Jag har alltid känns pirret när hösten börjar smyga sig på. När jag var barn och tonåring kändes det alltid spännande att komma tillbaka till skolan. Alltid. Jag har liksom alltid varit en sån som känner att Nu, nu kommer det hända grejer.

Och i vuxen ålder har det inte varit någon skillnad, jag vill alltid ha höst. Andas frisk luft, få klä på sig igen liksom. Och denna hösten är jag där igen, mer än någonsin kanske.

Alla barnen ska gå på förskolan och jag ska jobba "på riktigt" igen. Blir spännande alltså.

Jag fick en sån bra kommentar här på bloggen häromdagen (som jag glömt svara på inser jag nu) med tips på att allting faktiskt inte måste va supermatigt här på bloggen varje gång jag skriver. Ibland kan det va skönt med något kortare och lättare.

Jag blev så himla glad av att få läsa det, för jag tänker ju ofta att jag vill ge så mycket bra jag bara kan. Och inte ba lägga nå kort sådär, som inte har någon poäng liksom. Men en av grejerna som blir svår när man har sådär höga ambitioner är att va kontinuerlig och blogga ofta. Så detta var SÅ bra! Klart att jag kan lägga kortisar emellan mina långisar - då kan jag ju blogga oftare!

Så nu slutar jag här! Märker att jag har svårt att sluta balla ändå alltså, herregud.

GODNATT! Imorgon kommer mina mål för hösten!! För ni har väl inte missat att veckans tema är HÖSTPEPP?! Kolla IGTV-klippet HÄR!

Och här kommer bilder från när vi var hos Angelica, Fredrik, Lykke och Nell i somras <3

ps. Tryck hjärta om ni vill ha kortisar också, så det inte bara är EN som vill ha det haha ds.

34

34

4 thoughts on “Pirret. Och en ny polett som trillat ner.

  1. Va roligt att du blev glad över kommentaren. Jag kände mig lite rädd att det skulle låta illa i text. Jag tänker att i din målgrupp finns det flera som mig. En trött mamma som gärna läser texter med innehåll när tid finns. Men ibland vill man bara smita in själv på toan och sitta ensam 3 minuter och kolla sina bloggar. Så en blandning av dessa passar åtminstone mig bra. Ett kortis inlägg när jag tjuvar lite egentid och ett långt med substans när jag har tid och ork att läsa😊

    1. Nämen jätteglad! Men glömde som sagt att svara på det haha, sorry! Det är verkligen värdefullt med den typen av feedback! Så tack igen! <3

  2. Jag håller med, hellre fler kortare inlägg än långa som kommer mer sällan 😊 Jag brukar ta en snabb vända bland mina bloggar en gång om dagen eller kanske varannan dag och håller oftas fast vid bloggar som uppdaterar ofta. Men de behöver verkligen inte vara långt, för långt kan snarare göra att jag inte hinner läsa allt. Jag har barn i ungefär samma ålder som dig och gillar att ta del av ert vardagsliv 😊

    1. Åh tusen tack för feedback! <3 Roligt att höra också hur du konsumerar bloggar, svårt att ha koll på hur folk gör liksom! Kul att vi har barn i ungefär samma ålder <3 <3 <3 KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.