Utvärdera med mig! + Veckans tema!

Haj! Igår var jag och Ennis på 40-årskalas hos Åsa, då var vi såhär stiliga. Mer bilder från det kommer i veckan - Här kommer istället veckans tema!

Vet ni, jag kör vidare på Höstpeppen, för jag är inte klar! Som ni vet har jag inte kommit med mina mål för hösten ens, så vi behöver en vecka till tycker jag! Det blir även ett extratema i form av "Dagens dans"! Hör så härligt! Jag ska alltså ge er en dans om dagen, för visst blir man glad av dans?

Vakna med ett trist humör, sätt igång en bra låt och dansa - så är du glad igen! Garanterat! Därför ska jag bjussa på dans denna veckan 🙂

Veckans klipp ligger på IGTV - Och jag vill veta om ni tycker det är bra med klipp på IGTV på söndagarna, där jag presenterar nästa veckas tema och utvärderar förra veckans litegrann? Eller kan vi lika gärna köra bloggen, och sen lite spontana, kanske kortare klipp på IGTV under veckorna?

Och hur tycker ni att Resan mot Mitt Bästa Jag är hittills? Är det ett bra upplägg för att ta sig an allt som jag gillar att dela med mig av till er? Eller är det bättre med lite hursomhelst?

Jag blir SÅ glad för er feedback! Var ärliga! Men snälla.. Puss och ha en finfin vecka!

29

29

4 thoughts on “Utvärdera med mig! + Veckans tema!

  1. Hej! Jag tycker det är mycket härlig energi på dina kanaler, mycket som inspirererar. Jag följer dig på instagram och i bloggen, gällande upplägget av tema och liknande har jag inte så mycket mer input än att om det är något som intresserar dig och som du själv inspireras av, så kommer det även engagera andra! Tack för att du delar med dig, kram!

  2. Hej! Jag gillar att följa din resa mot ditt bästa jag, även om jag JUST NU inte känner att jag har möjlighet att göra samma resa själv. Men jag tar till mig av många saker du upplever och säger under resan. Jag gillar dina klipp på igtv, blir mer personligt på nåt sätt, men det är inte alltid jag kommer ihåg att kolla just på söndagen. Tycker dock snäppet bättre om dina lives!😀😀😀

  3. Tycker du ska köra på som du gör 🙂
    Ja ligger någon vecka efter så toppen med höstpepp även denna vecka så ja hinner ikapp hehe

    Kram

  4. Jag följer bara bloggen. Tycker om korta inlägg med ett par bilder som kommer lite oftare. Tycker om att alla dina känslor speglas i bloggen och tycker om att läsa om föräldralivet. Tycker dina foton är väldigt fina och tycker om att du är väldigt rak och ärlig. Med ljuvliga ungar :o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.