På akuten igen, och läget just nu

Då var vi här igen, på akuten med lilla Idde och hennes mage. Jag tittar in här på bloggen och berättar lite om läget just nu, jag vet att flera undrar.

Igår natt fick lillan ont i magen igen och sen kom febern på tidig morgon. Sen var hon utslagen hela förmiddagen med fortsatt ont i magen. Vid lunch rådgjorde jag med 1177 som tyckte att jag skulle åka in. Och nu har vi varit här, sen kl 13 igår, och har fått sova i rum på akuten pga platsbrist på avdelningarna.

Under tiden jag skrev detta kom kirurgerna och kände på magen och har konstaterat en blindtarmsinflammation. Och den ska behandlas med sån stark antibiotika att vi blir inlagda i flera dygn.

Det känns väldigt skönt att få veta vad som är fel och jag hoppas verkligen att detta hjälper och att det inte kommer tillbaka sen.

Nu ska vi lösa det praktiska med hem (som är mitt i fönsterbyte och uppochnervänt), jobb, Bellos operation och hjälp att ta hand om Ennis.

Avslutar med denna bilden hemifrån.

63

63

10 thoughts on “På akuten igen, och läget just nu

    1. Den var inte så inflammerad så det var akut, däremot tror jag att vi ska diskutera att ta bort den när hon är frisk sen. Eftersom det är återkommande. Men det finns tydligen risker med det så vi får vl höra all info och se vad som blir. Vet inte så mycket än men läkaren nämnde det kort. Tack för stödet! <3

  1. Lycka till jag har korsord och annat kul som får tiden att gå när barnet sover. Bara ett tips hoppas kuren hjälper för Idde och ni får komma hem snart 😊❤

    1. Ja jag har datorn 😀 Inte alls lika bohemiskt haha. Borde nog skaffa mer ro till just sådant, älskar korsord! Men känner alltid att det finns något dator-göra som jag kan göra.. KRAM och tack för stöd <3

  2. Stackars Idde… Och ni som haft en tuff start på hösten redan… Jag hoppas att allt löser sig för er snart! Kramar till er!

    1. Tack <3 Ja, det känns som att vi har haft det ganska kämpigt i snart ett år... eller mer. Sen Bellos förlossning nästan.. Men vi kämpar på och hjälps åt så gott vi kan <3 Tack för stöd! <3 KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.