Hatar Halloween, men har en hemlig dröm…

Har jag fött ut två likadana barn?? Helt sjukt vad Ennis är lik Bello här ❤️ Den sminkade pussmunnen gör i och för sig att Ennis mun ser mer ut som Bellos pliriga, så det hjälper ju till lite. Men ändå. De blir mer och mer lika tycker jag.

I söndags blev det en snabb vampyrsminkning och det kommer med säkerhet bli fler läskiga ansiktsmålningar här komma de veckor. Ennis tycker det är spännande med läskiga grejer och jag går väl helt enkelt vänja mig. Jag gillar ju inte halloween.

Jag älskar att klä ut mig, men inte till läskiga grejer. Jac tycker det mesta med halloween är fult. Men vad gör man inte för barnens skull.. jag tänker i alla fall köra samma som alltid.

Clown. Har alltid varit och kommer alltid förbli. Jag har fortfarande en dröm att om få va clown.. med clownnamn och speciella tricks. Som kan sprida glädje till andra, utan att behöva tänka på vad folk ska tycka. Man är ju ändå sitt clown-jag. Kanske kommer det en clownvsriant av mig en dag, blev ännu mer sugen efter att Idde fick träffa sjukhusclownerna. Vi får se! Kanske på ålderns höst haha.

20

20

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.