Dålig mamma eller superkvinna? Avsnitt 2 av Inte bara MAMMA – Therese Albrechtson

Tiden går fort alltså! Andra avsnittet är redan här! Therese Albrechtson, föreläsare och entreprenör, kom och gästade studion och pratade om att vara mamma med karriär. Vilka fördomar har hon mött? Vad är skillnaden för mammor och pappor? Vad krävs för att vi inte ska hamna i en ojämställd tillvaro efter att vi fått barn, när vi levde jämställt innan ungarna kom?

Therese delar med sig av både personliga och proffsiga reflektioner och utgår från sin fina bok Dålig mamma eller superkvinna.

Lyssna på avsnittet i din podcastapp (podcaster tex) eller här på länken 🙂 Man kan även lyssna på acast eller soundcloud. 

Hål utkik efter veckans tävling, kommer annonsera ut den på vår fina facebooksida så gå gärna in HÄR och GILLA för att få senaste uppdateringarna och va med och diskutera avsnitten <3 Hoppas ni gillar veckans!

10

10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.