Vi får tillökning och pizza! Äntligen händer det grejer!

Åh så kul det är när det händer lite grejer alltså haha. Senaste dagarna har det varit lite intensivt bollande av idéer som landat i lite nya grejer på Createness-kontoret..

... förutom att inredningen och känslan faller mer och mer på plats hos oss får vi från och med januari tillökning!

Där står hon, uppe på sitt loft! Yep, det är Vanja som flyttar in! Det känns SÅ himla bra och jag kan verkligen se hur kreativiteten kommer sprudla ytterligare på Createness framöver. Äntligen börjar det hända lite grejer på vårt ställe! Det är ju liksom det vi strävat efter under hösten men inte riktigt lyckats åstadkomma pga alla sjukdomsgrejer osv.. ni vet ju. Men nu! Nu händer det 😀

Om det hade varit för några år sen hade jag nog haft svårt att ha någon hos mig som höll på med lite samma sak. De senaste åren har jag utvecklats något enormt som person, blivit trygg i mig själv och det jag kan och gör, och därför ser jag det endast som positivt och härligt att ha någon likasinnad i samma rum. Vanja är dessutom en person som alltid sprider härlig och positiv energi omkring sig och om du googlar bjussig borde du få upp hennes namn som första sökresultat. En otroligt generös person som smittar andra med samma generösa inställning. Jag tror att det kommer bli så himla bra det här <3

Ikväll kom det pizzabud (Johan och barnen..) eftersom vi inte orkade laga mat. Ennis och Idde hade träffat poliser borta vid pizzerian och Ennis hade stegat fram och frågat än det ena än det andra 😀 Och sen hade de blinkat med ljusen när de åkte, för Ennis och Iddes skull. SÅ fint. Poliserna var snälla, som Idde sa. Och så är det ju. Lite konstigt att min första kommentar var "Tog de er till fånga??!!" - helt fel ju haha.

Imorse var jag stressad och hade en känsla av att "ta mig igenom" denna dagen. Vi behövde turas om och vabba och jag kände att jag inte hunnit förbereda de grejer jag behövde inför inspelning och möten. Men dagen blev verkligen så grym och inspirerande, med många fina möten med härliga människor.

Det blir oftast så. De dagarna som känns lite läskiga och utmanande blir ofta toppen till slut, just för att man kanske tar sig an sådant man är lite skraj inför - och klarar det fint! Ni minns väl min cirkel med kryssen? Just så.

Ikväll har jag badat mina gullisar och imorgon är alla tre friska för att kunna fira lucia på föris. Ennis ska va stjärngosse, Idde lucia och Bello tomte. Johan jobbar men jag ska gå och se barnens luciatåg på förisgården kl tre. Blir mys!

18

18

3 thoughts on “Vi får tillökning och pizza! Äntligen händer det grejer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.