Här är vår jul! (+ vår FANTASTISKA julgran)

Julen, julen, julen... så härligt. Och jag vet att alla inte har det härligt på julen, men jag unnar ändå mig själv att vi fick det just härligt. Det är viktigt för mig, det där med julen. Och detta året har jag verkligen hunnit fixa julfint, fått snö, med nöd och näppe fått hit barnens mormor, morfar och morbror och tillsammans gjort en magisk julafton med tillhörande dagar runtomkring.

Och allt har såklart inte varit perfekt. Det finns mycket jag inte hunnit med. SÅKLART. Men min inställning har varit att det inte gör så mycket. Man hinner det man hinner. Men viktigt var såklart att mina föräldrar och min bror kunde komma, och när Ennis kräkte i mitten av förra veckan trodde jag inte att det skulle gå. Men det gick. Och jag är SÅ tacksam.

Här kommer massa bilder från när vi klädde granen och sen vår julafton. Hoppas ni uppskattar det och vill mysa med oss <3

Vi har haft den vackraste granen någonsin i år. Den är helt sjukt fin! Vi valde kungsgran eftersom vi trodde den skulle barra mindre (typ NOT), men superfin är den i alla fall! Barnens var med och klädde den, men jag bestämde haha. När vi bor större ska barnen få ha en egen gran som de får klä hur som helst, men innan dess måste jag få va med och bestämma så det blir stiligt och fint. Bello hängde en kula, sen gjorde jag och Ennis och Idde resten.

Och se så vacker den blev!! Provade nytt glitter för i år också, himla tjusigt! Kulorna är från Karl Fredrik på Eklaholm, Ösmo plantshop och Bauhaus bland annat.

Här får ni en skymt av nya soffan också, som vi åkte iväg och köpte i veckan för att Ennis spydde ner den gamla osv osv JA NI VET JU 😀  Den nya är SÅ fin! Men jag ska visa er den på riktigt sen.

Trots att vi satt lite tak på julklappspengen blev det ett gäng julklappar. Gästerna kom ju med en hel del också 🙂

Och så blev det då julafton, och mamma, pappa och min bror Gustav var här. Barnen var glada och vi var ute i snön och det härliga vädret på dagen. Tänk att vi fick snö och sol och kallt på självaste julafton.

Strax innan Kalle rullade igång kom morbror Gustav med tåget och barnen blev om möjligt ännu lyckligare!

Och sen Kalle med lusskatter och annat gott fika!

Efter Kalle gav vi oss på julamaten som blev färdig till typ halv åtta. SÅ gott!

Barnen hade fått öppna varsin klapp på eftermiddagen. Idde fick en klänning och Bello och Ennis fick varsin skjorta. Så det kunde va julfina på kvällen <3 Bedårande va?

Bello sov fram till Kalle så han fick sin skjorta lite senare. Den är jättefin, ni ser den på bilden med tomten sen.

Och just det! Tomten kom strax efter åtta, ganska precis så att Johan missade honom när han var på väg hem från jobbet på SVT. Tråkigt för honom.

Alla barnen genomskådade direkt, även Bello, trots ordentlig kostym. Men de spelade med som bara den, så himla roligt.

Och sen så tacksamma för alla julklappar de fick. Barnen fick öppna sina först, sen tog vi lite paus för att fixa kaffe och fika och sen öppna vuxenklappar under något lugnare former. Mysigt att göra så tycker jag, även om klockan var typ elva när vi fikade och öppnade 😀

Otroligt fint alltihop och i dagarna har barnen pysslat med sina julklappar. Man märker hur mysigt de tycker att det är och jag är så glad att jag kan ge mina barn just sådana jular som jag själv minns från min barndom.

Hoppas att ni har haft det fint med era nära och kära i jul. Kram och god fortsättning till er alla <3

Nedan: Idde i sin efterlängtade Elsa-klänning. Lycklig tjej.

21

21

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.