Att inte våga sticka ut

Hej hörrni, idag är jag i studion! Hurra! Jobba! Var ska ja börja?! 😀 Kul att få ta på sig lite ordentliga kläder i alla fall!

Årets accessoar blir helt klart hatten för min del! Jag har tänkt på det ett tag, att man borde ha mer hatt, men det har inte riktigt blivit av. Varför, kan man undra? Jo, jag har inte vågat.

Men vänta. Jag är ju inte rädd för att klä mig? Sticka ut? Dra uppmärksamhet till mig pga kläder osv.. men om jag ska gå in i själen på mig själv och rota så ÄR det faktiskt därför jag inte haft hatt så ofta. För att "just idag orkar jag inte synas".

För när man har hatt sticker man ut. Även om det är en beige en. Man ser liksom... annorlunda ut. Men jädrans vad snajdigt det är! Kan ju piffa till vilken tradig outfit som helst! Dessutom är det perfekt när man har dålig hårdag, alternativt superfett hår pga inte tvättat det på... länge.

Senast igår fick jag ett meddelande på Instagram, om mina tjusiga glittertights från Ica Maxi ni vet. Personen tyckte att de var övertjusiga men skulle aldrig våga bära dem själv. Och det där har jag hört så mycket genom livet, att "du är fin i det, men jag skulle aldrig våga". Vaddå våga, har jag alltid tänkt. Vad kan hända? Det är ju bara att ta på sig.

Men jag har ju också fattat att det inte är så för alla. Att bara ta på sig, kliva utanför dörren och ropa "HÄR ÄR JAG! SNYGG VA?!"

Även om jag aldrig kommer kunna sätta mig in i helt hur det är att vara en person som känner så, att "fin på dig men jag skulle aldrig våga", så kan jag nu förstå litegrann. För jag var ju där med hatten igår när jag funderade. Även om jag lätt sätter den på huvudet idag, finns det en anledning till varför jag inte gjort det så ofta tidigare. Utan att jag tänkt tanken medvetet.

Så... nu blir det mer hatt för mig under 2019! Det är kul med roliga kläder ju! Jag ser fram emot att lämna mjukis (har ju vabbat typ 85 % av hösten) och klä mig lite roligare i vår!

Kanske kan ni som inte vågar också utmana er själva att våga nåt litet i vår? Bara nåt smått... en ny färg, ett par roliga skor, kanske en väska som sticker ut. Eller varför inte ett par ordentliga solisar när den tiden kommer?!

Det kommer kännas bra, jag lovar! Är ni på?

20

20

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.