YouTube och jag alltså…

Hej! Ja ni som följer ni vet... Jag och YouTube alltså. Upp och ner, hit och dit. Ofta ibland och aldrig ibland. Borta i månader och sen plötsligt poppar jag upp som gubben i lådan och är jättepeppad, för att sen försvinna utan ett ord igen.

Det är lite knivigt med tuben. Det kräver ganska mycket jobb, och om man inte får så bra snurr på klippen är det lätt att tappa sugen. Och ju oftare man försvinner från YouTube desto svårare är det att få snurr när man väl är där. Så jag får helt enkelt skylla mig själv.

Nu är jag då inspirerad igen, efter att ha varit borta ett tag, så nu finns årets första video där på kanalen! En liten kortis från helgen, där vi pratar om nyårslöften, vad "Biddada" är och vem som är tokigast i familjen Romin. Och så ber vi om era önskemål om vad ni skulle vilja se på vår YouTubekanal under 2019.

Om du är en av de som troget hänger kvar på kanalen, och gillar att följa oss i filmformat, får du mer än gärna tycka till! Vad vill du se?! Vi tar emot alla tips och idéer, sen gör vi vårt bästa för att bibehålla inspirationen att hålla på!

Kolla klippet här under!

19

19

4 thoughts on “YouTube och jag alltså…

  1. Hej! Känns dock lite tråkigt att kommentera vad vi vill se på kanalen, jag har gjort det vid minst två tillfällen tidigare men det blir liksom inget ändå. Känns tyvärr som du ger dina trogna följare förväntningar i onödan =(

    1. Men fy så tråkigt att du känner så! Jag vet ju att jag brister på YouTube, jag gör försök då och då men får sällan tid att hålla i det.. Givetvis behöver du inte följa, prenumerera eller titta – jag förstår fullt ut om du tappar intresset. Jag tycker det är roligt att fråga vad mina följare vill se och läsa, då blir jag inspirerad till att göra bra innehåll som folk uppskattar. Sen kan jag ju aldrig lova att göra allt som önskas. Tack för att du uppmärksammar att man kanske tappar intresset, tar det helt klart till mig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.