Hur blev nu min födelsedag..?

Idag är det min födelsedag. Och ni som följer på Instagram vet ju vad jag skrev om det igår.. att jag inte gillar att fylla år sådär värst mycket. Har ni missat kan ni läsa här.

Men hur blev dagen idag då? Födelsedagen.

Jo den blev ju såklart bra. Och ganska vanlig. Johan jobbade på SVT och pussade mig grattis-och-hejdå-du-får-sova imorse innan han stack. Jag och barnen är nästan friska, sånär som på hosta, men morgonen är rätt tung för min del. Så jag sover gärna. Bara det var ju en present i sig kan man säga.

När jag och barnen kom ner vid halv nio hade Johan satt fram presenter som jag sen öppnade när det blivit lite lugnt (dvs typ kl 14.30 på eftermiddagen). Jag är hemma med barnen veckan ut pga influensan så vi har haft hemmadag och varit en snabbis i affären för att handla mat och semelgrejer till kvällen.

Klockan 16 kom blomsterbud från min fina svärmor Sonia! SÅ underbart med tulpaner. Det är verkligen det bästa med att fylla år denna årstiden, att man får tulpaner!

Vad var det i paketen från Johan då?

En superfin magväska från Carin Wester och...

... den här underbara tröjan. Också från Carin Wester. Jag och Johan är helt överens om att hon gör kläder som är helt min stil just nu (förutom ibland när jag flippar helt), men klassiskt med en personlig twist. Och det är roligt med Johan, för han köper nästan alltid kläder som jag inte skulle köpt själv, men som jag sen trivs jättebra i. Jag skulle nog aldrig köpa en tröja i denna färgen själv, men OJ så fint jag passade i den! Om man får säga det själv..

Idag är första dagen som jag känt att jag velat visa mig på bild. Förutom influensa har jag nämligen haft fyra munsår på höger kind och under näsan. Inte så jävla roligt. Men nu börjar de ge sig och aldrig är jag så tacksam för mitt fejs som när stora munsår försvinner. Bara att kunna tvätta ansiktet ordentligt liksom.

Jag har det lite risigt med aptiten fortfarande och är mest sugen på sötsaker. Men det blev hemmagjord pizza ikväll och sen semlor som vi gjorde på eftermiddagen och kvällen. Johan käkar inget vitt socker så han fick en specialare med banan och rawboll.

Bordsskick.

Så ja, det blev en mysig födelsedag. Framför allt har jag haft lite bättre tålamod och mående idag så det blev en fin dag tillsammans med barnen. Men den har inte skilt sig så mycket från en vanlig dag. Och det är väl bra. Antar jag.

Kram på er!

32

32

6 thoughts on “Hur blev nu min födelsedag..?

  1. Grattis! Så bra att dagen vart bra trots allt! Jag gillar att fylla år just för att det blir ett litet tillfälle att släkten kommer över och umgås lite. Men överraskningar är något jag inte gillat alls! Jag fyller 30 om två månader… Har lite smått ångest över det just eftersom det är jämt, då ska man minsann bli överraskad i min familj… Gillar inte! 😅😅

    1. Haha då har du lite att förvänta dig då! 😀 Kommer säkert bli underbart, det blir ju oftast det trots allt. Tack så mycket och KRAM <3 Och grattis i förskott såklart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.