När man (som vuxen) klär ut sig och går till Konsum och handlar…

Vem fasen mår bra av att gå ner sig i trökiga känslor? Inte jag i alla fall. Så därför blev fredagens lediga dag med barnen allt annat än trökig. Vi klädde ut oss och åkte till Konsum för att handla. Vad har man att förlora liksom? Ingenting. Inget kan hända mer än att folk blir glada alternativt någon gubbe blir sur. Men sura gubbar behöver man ju inte låta påverka en, eller hur?

Och eftersom barnen tycker det är så roligt att filma och göra klipp numera så gjorde vi såklart det! Själv tycker jag att det är rätt festligt att titta på när vi provar ut vad vi ska ha på oss, i snabbt tempo med skojig musik - eller vad säger ni?

Ikväll är det ju första delfinalen i Mello och det ser barnen fram emot. Som vanligt är pappan iväg och rapporterar och filmar därifrån för Aftonbladets räkning så då blir det ju lite extra speciellt såklart. Vi ska käka pannkakor och lite godis, men innan dess måste jag ta tag i tvätt och disk och leksaker som ligger spridda över hela golvet här.. Får köra igång nån bra musik tror jag.

Om man vill se snögubben vi gjorde nu på eftermiddagen kan man kika i stories på Instagram. Här. Riktigt grym kramsnö här!

Kollar ni på Mello?

27

27

2 thoughts on “När man (som vuxen) klär ut sig och går till Konsum och handlar…

  1. Jättejättetrevligt inlägg..
    Så härligt att alla är så glada och fina… : ) : ) : ) : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.