Vi testar barndans + tips på dansklipp vi gillar!

Hej hej! Det är såhär man ser ut när man filmar klipp med vår lillkamera (tydligen) haha. Idag har Ennis och Idde testat barndans för första gången och vi gjorde ett litet klipp på det 🙂 Som jag säger i videon är jag så glad att jag har hittat en grupp för 4- och 5-åringar så de kan gå i samma, de är ju så nära varandra i ålder så det känns knäppt om de ska gå i två olika.

Vi har varit så jäkla sega på att införa aktiviteter för barnen, men det har liksom inte funnits möjlighet riktigt. Samtidigt funderar jag över våra prioriteringar, kanske tänker vi för mycket på egna projekt än på vad som skulle va kul för barnen. Jag vet inte. Nu har jag i alla fall tagit tag i detta och dessutom kommit iväg - själv med alla barn! Och så kommer det var några veckor framöver eftersom Johan jobbar Mello. Så då kan man ju va nöjd nu! Jag vill ju gärna att de ska hitta lite fritidsintressen och förstärka de bitarna som de tycker är roliga och kanske har fallenhet för. Och då vill jag inte vänta för länge heller. Kom på under dagen att Ennis faktiskt provat ridning en termin, och det tyckte han var roligt. Men han hade liksom inget behov av att fortsätta direkt.

Dans är i alla fall en bra kombo mellan rörelse och musik, så då testar vi det nu i vår!

Pga rättighetsskäl kan jag inte filma barnen när de dansar till sina favoriter här hemma (såååå tråkigt det där) men jag lägger länkar till de klipp som barnen gillar att titta på och röra sig till. Och på Instagram stories är det inte riktigt lika kinkigt (än) så där kan man ju såklart lägga några snuttar.

Vårt klipp kommer här och de andra dansklippen längst ner. Kram på er!

Här kommer lisa:

11

11

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.