Vilket rum är näst på tur?

Godmorgon! Elle va? Är det kväll? JAHAAAAA... Somnade visst lite med barnen...hmpf. MEN! Hoppas att ni har haft en mysig helg allihop! Vi har haft superhärligt (men också bråkigt såklart) med dans och besök hos farmor Sonia på lördagen och sen hemmafix och ute-utan-"vad-tråkigt-och jobbigt-det-är"-känslor. Helt fantastiskt vårigt, lite sådär i förtid liksom.

Nåja! Efter dagens möte med revisorn, lunch med min käre partner och sen planering av diverse projekt blev det en sväng till Bauhaus för min del - EGENTID!! Lite plötsligt bestämde vi nämligen att vi skulle måla en vägg i vårt sovrum...

Grejen är att vi ska byta garderober mellan Alberts rum och vårt sovrum (detta är en äldre bild när vi hade hyllor, men på sista tiden har vi haft garderober där i mitten) och då kom jag på att vi lika gärna kan passa på att måla väggen bakom innan vi trycker upp större garderober fulla med kläder... Så ja. Vi fick tummarna ur och bestämde kulör och sen åkte jag och köpte färg. Vi och möblera om alltså. Vi gör det typ... alltid.

Men men.

Det kommer bli SÅ fint! Och äntligen gör vi något av våra planer för det här huset - man måste bara bestämma sig!

Jag lovar att följa upp imorgon, så ni får se lite mer. Vi har ju redan börjat röja undan från väggen så någon riktig såndär före-bild blir det inte... Men ni ska få se hur fint det blir sen!

Godkväll från trött vimmelkantig människa (se nedan).

28

28

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.