Att aktivt låta livet ta en annan vändning

Vet ni. Jag är ändå så jäkla stolt över att ha vågat fatta detta beslutet. Att aktivt låta livet ta en annan vändning, även om det är jobbigt. Jag skulle kunna klamrat mig fast ytterligare en tid, om jag verkligen hade velat, men både jag och Johan kände så starkt att vi var tvungna att göra denna förändringen för att inte köra fast helt. Dels ekonomiskt men framför allt motivationsmässigt (finns det ordet ens..?).

Redan nu känner jag att det börjar hända saker i mig, även om jag stundvis tycker det är ganska jobbigt att vara i detta mellanläge som är. Snart hoppas jag att vi kan få de sista bitarna på plats med överlåtelsen av lokalen för det är då som jag kan gå vidare på riktigt. Nu när beslutet är fattat vill jag nämligen inget hellre än att avsluta detta kapitlet.

Vi håller på att successivt sälja av grejer, flytta hem och köra saker till förrådet. Det är ganska skönt att göra sig av med saker och liksom rensa lite i livet. Det är det jag gillar med tiden som är just nu. Att rensa upp och förenkla. För att kunna "börja om" lite.

Jag är så otroligt lycklig att ha denna personen i mitt liv. Han är min partner i allt och vi driver vårt liv som ett stort kreativt projekt. Och det är så himla roligt. Imorgon tänkte jag plita ner några ord om vår relation just nu, vad som är positivt med situationen och vilka utmaningar vi har <3

Jag har också lite nya planer på gång, som jag hoppas kunna dela med mig av till er snart. Om jag vågar. Vi får se!

45

45

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.