Jag vill inte ha ett perfekt hem att visa upp

Hej allesamman, hoppas allt är fint med er alla och att ni har haft en härlig påsk med familj eller/och vänner. Vi har varit i Skåne hos mina föräldrar och haft det superfint!

I dagens inlägg kommer jag bland annat prata om mitt annonssamarbete med Freska, så därför märker jag detta inlägg som reklam.

Och det är lite det jag funderar över idag.. hur sociala medier mer och mer tas över av influencersamarbeten med företag. Och det är inte fel! Tvärtom kul! MEN. Ju längre jag kommer från att "vara influencer" desto tydligare blir det för mig hur viktigt det är att samarbeten görs ÄKTA. För nu tittar jag med era ögon, ni som läser och följer men inte håller på med samarbeten själva. Och de ögonen är om möjligt ännu mer kritiska än mina fd influencer-ögon.

Jag kan se helt knasiga skönhetsprodukter marknadsföras hos influencers som annars publicerar content om inredning, trädgård och DIY - och det känns bara fel. Effekten blir att jag avföljer, och det är trist.

Men hur ska man lyckas då? Jag vet inte. Det gäller väl att lyssna på sin magkänsla antar jag. Jag har haft ett långt samarbete med Freska vars städare kommer och städar hemma hos oss varannan vecka. Det är ett samarbete som känns bra och relevant då jag bloggat mycket om livet med barn och hem i förhållande till att va egen företagare och få tiden att räcka till allt. Det är ett företag som värnar om sina anställda, erbjuder språkkurser och har schyssta avtal och villkor. De använder miljöschyssta rengöringsmedel och har alltid otroligt fin service och bra bemötande.

Det känns bra i magen. Men jag vet ju såklart inte vad ni som läser tycker och känner. Men jag får lita på min magkänsla och hoppas att det faller i god jord.

Jag har funderat mycket på vilken vinkel jag ska ha på detta inlägget, och nu känner jag bara att jag vill plocka exakt mina känslor och tankar kring att ha hemstädning, utan att bädda in det i något fyndigt sammanhang.

Jag älskar att ha hemstädning för att det helt enkelt är så jävla skönt att komma hem till ett rent och städat hem. Det blir så himla grisigt när man har tre små barn och för lite tid att hålla snyggt och den där dagen varannan vecka är GULD. Jag andas ut och njuter verkligen av den första dagen som det fortfarande känns sådär nystädat. Golven är lena och fina, badrummen fräscha och köksön blank som en... nyputsad köksö helt enkelt.

Det är inte viktigast i hela världen att ha det snyggt hemma, verkligen inte, men jag njuter när det är det. När saker ligger på sin plats och det är rent. Då får min hjärna vila från allt plotter och jag stressar av på nå vis.

Det som är skönt är att jag inte längre har ett behov av att ha ett hem att visa upp på blogg och i sociala medier. Jag älskar vårt hem på många sätt, det är fint (när vi har haft städning) men fortfarande jävligt rörigt då vi håller på att organisera om hela vårt liv, med verksamhet och livsstil. Och jag har liksom aldrig haft ett "visa-upp-hem", bara känt mig stressad över att försöka nå dit. Men nu behöver jag inte stressa längre, för det är bara vi som ska trivas här.

Sen kanske jag vill visa upp någon del av hemmet ibland, men då är det bara av lust. Alltså ni anar inte hur skönt det är med alla dessa insikter som kommer till en när man börjar rannsaka sin livsstil. Eller det anar ni kanske, för kanske gör ni samma. Det vet ju inte jag 😀

Som en liten slutkläm på detta inlägget delar jag med mig av en rabattkod som ger 20% på första städningen om man bokar minst tre återkommande städningar hos Freska. Ange Romin20 och gör det innan den 1/7 2019.

Vi kommer fortsätta med städning en gång i månaden framöver, det tycker vi känns lagom för vår ekonomi just nu. Vi är ju inte rika direkt, men detta unnar vi oss. Helt klart värt.

Jag vill så gärna visa er allt fint från påsken, men måste också lägga mycket tid på mitt fotograferande och allt runtomkring det. Så det dröjer nog lite. Men det kommer!

Kram på er!

13

13

4 thoughts on “Jag vill inte ha ett perfekt hem att visa upp

  1. Så lämpligt detta kom, för jag kikar efter ny städfirma nu. Hade det något år förut och det var såå skönt. Både jag och min man driver eget och det blir lätt att vi sätter oss och jobbar om möjlighet ges på kvällen . Sen är det typ omöjligt för oss att visa upp ett perfekt hem, för det blir stökigt på nolltid. Helt otroligt! Skulle behöva städa exakt jämt om det ska hållas snyggt. Och det är inte riktigt det jag tänkt fylla livet med =p
    Ska kolla in Freska! 🙂

    1. Exakt så är det för oss haha. Jobbar så fort man får tid och hemmet förfaller ytterligare (efter att barnen röjt). Kolla in Freska, jättefint bemötande och trevliga städare. Vi har haft några olika och det har känts tryggt och bra 🙂 Kram och lycka till!

  2. Jag blev verkligen glad när jag läste det här inlägget. På grund av mina sjukdomar är jag sängbunden och kan inte hjälpa till med någonting hemma. Min man arbetar, ska handla, laga mat, röja det värsta, hjälpa mig och så vill vi ha tid till att ha det lite mysigt också. Vi har haft så många städfirmor hemma, som första gången gjort ett bra arbete men sedan börjat slarva mer och mer, gått tidigare och ändå tagit fullt betalt. Jag har följt tin blogg under många år, sedan första barnet låg i magen. Upplever dig som en trygg, härlig och ärlig människa. Så nu försöker jag med det här städbolaget. Kom på en sak till, tack för alla korta och längre små filmer. Det är riktig underhållning. Kram till er alla från Lena

    1. Men åh!! Så glad jag är att detta (förhoppningsvis) ger dig något! Vi är jättenöjda och har haft några olika städare som gjort toppenbra jobb och är jättetrevliga 🙂 Om det någon gång varit något så är Freska alltid jätteserviceinriktade och bemöter på ett trevligt sätt. Hoppas att ni också blir nöjda! Och så roligt att du följt så länge, det blir jag väldigt glad över <3 Hoppas att du vill hänga med över till nya bloggen på http://www.kajsastinaromin.com/blogg även om det kanske inte blir lika mycket familjeliv där 🙂 För mig känns det i alla fall bra, så jag hoppas att jag lyckas förmedla det till er som följer också <3 Stor kram och ha en fin vår och sommar! //Kajsa Stina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.