Följ med i mitt nya liv! Och min nya blogg <3

Hej kompisar. Nu är det dags för mig att lämna tiden som NyponStina bakom mig. Det började som ett namn på mitt varumärke inom kläder och design, sen blev det min ateljé och butik och de senaste åren har det helt enkelt bara varit Jag. Jag som influencer - Youtuber, bloggare och instagrammare. 

Men nu har jag vuxit ur det. Jag har lagt influencergrejen på hyllan och liksom landat lite i vad jag vill göra här i livet. Och det är nu som jag blir Kajsa Stina Romin på heltid. 

Det har varit fantastiskt att ha er med mig - vissa har ju hängt med från start med klänningsateljé, spets och tyll och andra har följt mig i föräldraskapsgrejen. Och det har varit fint att ha er vid min sida.

Med det sagt kommer www.nyponstina.se inte leva vidare. Sidan blir kvar ett tag, tills jag har fått full koll på flytten till nya sidan, sen kommer nyponstina.se skicka er till kajsastinaromin.com/blogg så ni hamnar rätt 🙂

Bloggen har nu alltså flyttat till min nya sida, www.kajsastinaromin.com/blogg och kommer få nytt liv där! Det blir fortfarande personligt men med lite mer fokus på kreativt entreprenörskap och foto såklart! Mer kan ni läsa på nya sidan såklart 🙂 Jag hoppas ni gillar det!

Mitt instagramkonto heter numera @kajsa.stina.romin.photography 📸 Det är samma konto som NyponStina men även där blir det mer fokus på foto. Hoppas ni vill fortsätta följa mig där <3

NyponStina-sidan på facebook kommer jag också lämna, men har självklart en ny sida för foto-Kajsa! Kajsa Stina Romin Photography heter den och den får man gärna gå in och Gilla <3

Så nu säger jag Tack för denna NyponStina-tiden, jag själv och alla ni - Nu är det fullt fokus på nuet och framtiden och det känns TOPPEN!

Stor kram!  

1

4 thoughts on “Följ med i mitt nya liv! Och min nya blogg <3

  1. It turns out that what I have been looking for so far is in this paper, I am very happy to find several articles on this blog, I am interested in your sentence above, very opinion building in my opinion, why? because you wrote it in language that is easy to understand.. Det är väldigt bra din blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.