Extra pengar till kassan

Att ha extra pengar i din kassa kan av flera olika anledningar vara betryggande. När du vet att du har pengar så är det en trygghet ifall du någon gång skulle behöva använda dem. Förutom att det kan vara en trygghet så är det ju aldrig dumt att tjäna lite extra pengar du kan använda till roliga saker. Oavsett av vilken anledning du vill tjäna lite extra så finns det flera vägar att gå för att få in lite extra pengar. I det här inlägget kommer du att få en hel del bra tips på hur du tjänar extra slantar som drygar ut din kassa.

 

Sälj dina smycken

 

Vi börjar det här inlägget med att tipsa dig om att du kan sälja dina smycken av äkta guld, silver eller ädelstenar och få en riktigt bra peng för dem. Gå igenom de smycken du äger och överväg vilka du vill och kan sälja. Om du till exempel har smycken av äkta guld kan du sälja dina smycken av guld till ett företag som köper ditt smycke efter att de har värderat det. Att sälja smycken är ett bra sätt att få pengar du kan spara eller köpa något annat för.

Sälj dina möbler

Något annat du kan sälja och få in en slant för är dina möbler. Men för att du ska få dina möbler sålda är det viktigt att de är hela och fräscha. Men annars är det fritt fram att lägga upp annonser på olika hemsidor där man kan sälja saker begagnat. Många använder sociala medier för att sälja sina saker, bland annat sina möbler.

Sälj dina kläder

Du är absolut inte den enda som har kläder du inte använt eller använder. Om du vill tjäna lite extra pengar kan du sälja några av dina kläder. Men för att någon ska vilja köpa dina använda kläder är det viktigt att de är både hela och rena för att någon ska villa köpa dem av dig. När du har gått igenom din garderob och hittat en hög kläder du vill prova att sälja kan du använda dig av internet och sociala medier och lägga upp annonser där.

Panta

Du kanske inte kommer att få in den största slanten för din pant. Men du kan ändå få en liten peng för panten. Och om du sparar pengarna kan de växa till sig. Därför ska du panta de brukar och flaskor du har. Du kan också gå ut i naturen och ta tillvara på de flaskor och burkar med pant som folk har slängt. Då kan du med gott samvete städa naturen samtidigt som du får en liten peng för det. Förutom att du kan panta din egna pant kan du också fråga dina vänner, familj och bekanta ifall du skulle få ta deras pant.