Så klär du dig varmt under vintern

Vintern här hemma i Sverige blir oftast väldigt kall och då är det bra att man klär sig varmt. Speciellt om man brukar hålla sig mycket utomhus, då är det extra viktigt att klä sig rätt för att undvika köldskador.

Det allra bästa alternativet för att hålla sig varm under vintern är att använda sig av termobyxor, varm jacka, halsduk, mössa och vantar. Men det är inte riktigt det snyggaste alternativet.

Istället för att använda sig av termobyxor och sådant kan man klä på sig med flera lager. Man kan ta på sig långkalsonger, strumpbyxor eller leggings under sina byxor för att hålla benen varma och matcha det med ett par snygga och varma kängor. Och under jackan kan man ladda upp med flera lager med tröjor, t-shirt och huvtröjor.

På så sätt kan man ta på sig det man tycker är snyggare och samtidigt hålla sig varm.

Men även om man klär sig med flera lager av kläder ska man inte glömma bort händer och huvudet. När händerna och huvudet är varma så håller man sig mycket varmare, så därför ska man se till att ha ett par snygga vantar och en snygg mössa för att kunna hålla sig så varm som möjligt!